Da bomo še boljši in vam ponudili še več, danes nadgrajujemo naš Spletni center. V primeru motenj se vam opravičujemo. Hvala za razumevanje.

  • Natisni
-30%

LIKALNIK S KOTLIČKOM TEFAL GV 6760 PAR. POSTAJA

Šifra izdelka: 2311137

Cena: 189,90 €

Akcijska cena: 132,93 € /KOS

 

Popust: 56,97 €

Cena velja od 24. 02. 2017 do 30. 06. 2017
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:
Easy Control tehologija, samodejna nastavitev, pritisk pare 5 barov, Eco funkcija za prihranek energije, prilagodljiv izpust pare 100g/min, pospešen izpust pare 220 g/min, Ultragliss Durillium keramična likalna plošča, rezervoar za vodo 1,5 L, sistem za zaklepanje za večjo stabilnost in varen transport, funkcija samodejnega izklopa, moč 2200 W.

  • Eco funkcija za prihranek energije.
  • Izjemni pritisk pare 6,3 barov.
  • Samodejna nastavitev temperature in izpusta pare.

Parna postaja Effectis Easy Control - Prvi ultra enostavna in ultra kompaktna visokotlačna parna postaja! Effectis zagotavlja zahvaljujoč visokotlačnemu grelniku močno paro za doseganje popolnih rezultatov v osrčju tkanine. Uživajte v najpreprostejšem in najnežnejšem likanju vseh vrst tkanin brez nevarnosti opeklin! Prednosti likanja s paro: Visok tlak pare: do 5 bara za učinkovito konstantnim prodiranje pare 100 g/min v samo tkanino. Sunkovit zpust pare 220 g/min ? popolna izbira za gosto tkane tkanine. ECO nastavitev za 20 % prihranek energije Rezervoar za vodo s prostornino 1,5 l za daljše likanje. Veliko pametnih funkcij: Easy Control Smart Tehcnology je tehnologija samodejne popolna kombinacije temperature in pare za vsak tip tkanine. Za enostavno in nežno likanje vseh vrst tkanin, brez tveganja, da bi poškodovali tkanino. Likalna plošča Ultragliss Durilium: optimalna razpršitev pare in enostavno drsenje na vseh materialih zagotavljata hitro in nenaporno likanje. Sistem zaklepanja za enostavno in varno prenašanje in shranjevanje. Samodejni izklop: aparat se po osmih minutah nedelovanja samodejno preklopi v stanje pripravljenosti. Rešitev Anti-scale: vgrajeni sistem enostavnega splakovanja zagotavlja hitro in učinkovito odstranjevanje vodnega kamna. Moč 2200 W.

Tehnične specifikacije

MOČ / W
LIKALNA PLOSKEV KERAMIČNA
KONSTANTEN IZPUST PARE DO 100 G/MIN G/MIN
SUNKOVIT IZPUST PARE DO 220 G/MIN G/MIN
ODSTRANJEVANJE VODNEGA KAMNA DA
PROSTORNINA REZERVOARJA 1,5 L
FUNKCIJE LIKALNIKA ANTICALC: FUNKCIJA ČIŠČENJA DOLIVANJE VODE MED SAM
GARANCIJA 2 LETI
VRSTA S KOTLIČKOM
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj