• Natisni

LIKALNIK S KOTLIČKOM TEFAL GV 7781E0 PAR. POSTAJA

Šifra izdelka: 2311136

Cena:
219,90 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh
Pritisk pare 6,3 barov; ECO nastavitev za prihranek energije; Turbo izpust pare: do 360 g/min, prilagodljiv izpust pare 120g/min; samodejna čistilna lik.plošča Gliss/Glide Protect Autoclean; velik rezervoar za vodo 1,7 L; sistem za zaklepanje za večjo stabilnost in varen transport; moč 2200 W; ima ločen in odstranljiv zbiralnik vodnega kamna.

  • ECO nastavitev za prihranek energije.
  • Izjemni pritiska pare 6,3 barov.
  • Samočistilna likalna plošča.

Parna postaja Express Control zagotavlja izjemno hitro in učinkovito likanje! Z likalno parno postajo Express Control lahko prilagajate paro in temperaturo glede na tkanino, ki jo likate, s tremi nastavitvami (občutljivo/običajno/jeans). Prednosti likanja s paro: Samočistilna likalna plošča Gliss/Glide Protect Autoclean z izboljšano konico odlično drsi po vseh tkaninah. Visok tlak pare: do 6,3 barov za učinkovito prodiranje pare v tkanino. Sproščanje pare: postaja lahko sprošča paro do 120 g/min. Odstranljiv rezervoar za vodo s prostornino 1,7 l za daljše likanje. Veliko pametnih funkcij: ECO nastavitev za 20 % prihranek energije Nov obstojen ZBIRALNIK VODNEGA KAMNA: 2-krat več zbranega vodnega kamna za bolj učinkovite rezultate. Vodni kamen ne uhaja niti med uporabo likalne parne postaje. Popolni rezultati likanja: Samodejno čiščenje likalne plošče zagotavlja enostavno drsenje in dolgotrajno učinkovitost. Sistem zaklepanja za enostavno in varno prenašanje in shranjevanje.

Tehnične specifikacije

MOČ / W
LIKALNA PLOSKEV AUTOCLEAN
KONSTANTEN IZPUST PARE DO 120 G/MIN G/MIN
SUNKOVIT IZPUST PARE DO 360 G/MIN G/MIN
PROSTORNINA REZERVOARJA 1,7 L
FUNKCIJE LIKALNIKA ANTICALC: FUNKCIJA ČIŠČENJA DOLIVANJE VODE MED SAM
ODSTRANJEVANJE VODNEGA KAMNA DA
GARANCIJA 2 LETI
VRSTA S KOTLIČKOM
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj