• Natisni

LIKALNIK S KOTLIČKOM TEFAL GV 8962 PAR. POSTAJA

Šifra izdelka: 2311141

Cena:
219,90 € /KOS
 
Razprodano – Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:
Parna postaja Pro Express Total, pritisk pare 6,5 barov, zbiralnik vodnega kamna, ki zbere do 2x več vodnega kamna; Autostop; sistem za zaklepanje za večjo stabilnost in varen transport; prilagodljiv izpust pare: do 120 g/min; Turbo izpust pare 430 g/min; sistem za navpično likanje; samodejno navijanje električne vrvice; ergonomska odlagalna površina za likalnik; avtomatski izklop likalnika; ECO nastavitev ( 20 % prihranek energije); samodejna čistilna likalna plošča Autoclean z izboljšano konico; moč 2200 W

  • ECO nastavitev (20% prihranek energije).
  • Samočistilna likalna plošča.
  • Izjemni pritisk pare 6,5 barov.

Z likalno parno postajo Pro Express Control lahko prilagajate paro in temperaturo glede na tkanino, ki jo likate, s tremi nastavitvami (občutljivo/običajno/jeans). Prednosti likanja s paro: Visok tlak pare: do 6,5 barov za učinkovito prodiranje pare v tkanino. Sproščanje pare: postaja lahko sprošča paro do 120 g/min. Izpust pare: največ 430 g/min za likanje gosto tkanih tkanin. ECO nastavitev za 20 % prihranek energije Odstranljiv rezervoar za vodo s prostornino 1,6 l za daljše likanje. Veliko pametnih funkcij: Nov obstojen ZBIRALNIK VODNEGA KAMNA: 2-krat več zbranega vodnega kamna za bolj učinkovite rezultate. Vodni kamen ne uhaja niti med uporabo likalne parne postaje. Popolni rezultati likanja: Samočistilna likalna plošča Gliss/Glide Protect Autoclean z izboljšano konico odlično drsi po vseh tkaninah. Priročna konica za dostop do vseh težavnih predelov. Blokirni sistem in avtomatski sistem za navijanje kabla za varno prenašanje. Avtomatski izklop likalnika po 8 minutah, v kolikro likalnika ne premaknete. Moč 2200 W.

Tehnične specifikacije

MOČ / W
LIKALNA PLOSKEV AUTOCLEAN CATALYS
KONSTANTEN IZPUST PARE DO 120 G/MIN G/MIN
SUNKOVIT IZPUST PARE DO 430 G/MIN G/MIN
PROSTORNINA REZERVOARJA 1,6 L
FUNKCIJE LIKALNIKA ANTICALC: FUNKCIJA ČIŠČENJA CALC'N CLEAN IN VGRAJE
ODSTRANJEVANJE VODNEGA KAMNA DA
GARANCIJA 2 LETI
VRSTA S KOTLIČKOM
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj