• Natisni

MALA ČISTILNA NAPRAVA ZAGOŽEN AQUAMAX 8PE-SBR

Šifra izdelka: 1950440

Cena:
6.616,00 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Čistilne naprave AQUAmax:- Za večje stanovanjske enote in bloke- Nizka poraba električne energije- Možnost regulacijein mobilnega nadzora- Primerna za zahtevnejše uporabnike

  • Trajnost.
  • Zanesljivost.
  • Varčnost in kakovost.

Čistilna naprava deluje po SBR-postopku čiščenja na način regulirane aeracije. Tako lahko na popolnoma biološki način očisti tudi več kot 150 l odpadnih voda iz gospodinjstev na osebo v samo enem dnevu, in sicer do takšne stopnje, da so parametri očiščene vode na izpustu za več kot polovico boljši od zakonsko zahtevanih. Ohišje čistilne naprave se lahko že med gradnjo objekta vgradi in pripravi za naknadno vgradnjo čistilnega modula. Do zaključne faze gradnje se lahko uporablja kot zbiralnik za deževnico, in šele kasneje - po dokončanju objekta oz. ob vselitvi - se izvede priklop ter zagon čistilnega modula. Če se obstoječa čistilna naprava ne bo več uporabljala (npr. pri priključitvi na javno kanalizacijsko omrežje), pa se lahko čistilni modul enostavno izvleče iz ohišja, ohišje se očisti in nato uporablja kot zbiralnik za deževnico. Obrazložitev prednosti: - Trajnost: Vrhunski nemški čistilni tehnologiji zaupa kar 60.000 zadovoljnih kupcev po vsem svetu. Za vgradnjo, priklop in redno vzdrževanje pa bodo dolgoročno poskrbeli zanesljivi in odzivni slovenski strokovnjaki. - Zanesljivost: Neslišno in povsem avtomatizirano - brez dodatnega praznenja prekatov, nastavljanja ventilov ali dodajanja bioloških in kemičnih preparatov - njeno delovanje lahko opcijsko nadzorujete preko svojega mobilnega telefona. - Vračnost: Ponoči ali v času odsotnosti čistilna naprava samodejno preklopi na varčevalni način delovanja in se ob povečanem dotoku avtomatsko vrne nazaj v normalno delovanje. - Kakovost: 50 let zahtevana življenjska doba ohišja, 2 leti grancije na vse tehnične dele, čistilna naprava je uvrščena na seznam Komunalne zbornice Slovenije, vsi potrebni mednarodni certifikati in CE oznaka, ISO 9001:2008
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj