• Natisni

MALTA TKK ALTEKS 0-1.5 25 KG

Šifra izdelka: 654638

Cena:
19,99 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
TEKAMAL Alteks 0-7 je enokomponentna suha mešanica cementa, specialnih peskov in kemijskih dodatkov, ki ob ustrezni pripravi, vgradnji in negi malte kompenzirajo krčenje in tako močno zmanjšajo nevarnost nastanka razpok, izboljšajo obdelavnostne lastnosti sveže malte ter fizikalne, mehanske in trajnostne lastnosti strjene malte. Malta nabreka v času do popolne strditve.

Priporočena debelina nanosa Tekamala Alteks 0-7 v enem sloju je 20-110 mm. Za vgrajevanje v debelejših slojih lahko dodamo ca. 25-35 utežnih delov čistega peska večje granulacije (npr.: 8-16 mm). Za določitev ustrezne količine zamesne vode za zahtevane lastnosti sveže in strjene malte so obvezni predhodni preskusi za vsak konkreten primer uporabe! Tekamal Alteks 0-7 uporabljamo povsod, kjer je posebej pomembno, da ne pride do krčenja malt, kjer so podane zahteve za visoke zgodnje in končne trdnosti (hitrejše napredovanje del, hitrejša odstranitev opažev) in/ali visoko trajnost: ?podlivanje strojev, žerjavnih prog, ?zalivanje sider, ?zaščita in popravilo betonskih konstrukcij (npr. nosilcev in stebrov betonskih hal, mostov, viaduktov, dimnikov, hladilnih stolpov, čistilnih naprav,?) ?tesnjenje togih stikov med betonskimi elementi, ?krpanje in tankoslojne preplastitve betonskih tlakov, ?zapolnjevanje togih reg kamnitih zidov, ?zapolnjevanje togih reg med betonskimi tlakovci, granitnimi kockami ipd.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj