• Natisni

MEŠALNIK BLENDER COUNTER INTELLIGENCE 32 HP PREMIUM

Šifra izdelka: 2523747

Cena:
539,00 € /KOS
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
30.000 obratov na minuto, moč motorja; 2.400 W, volumen posode 1,7 l, posoda je BPA free, 8 krako rezilo iz nejravečega jekla.

  • Profesionalni mešalnik za odlične rezultate.
  • Enostavno čiščenje.

Mešalnik 32 HP premium - ko se združita vrhunska tehnologija in dizajn ! Profesionalni mešalnik za gospodinjstvo! Vrhunski mešalnik je oblikovan tako, da njegov dizajn še dodatno pripomore k odličnemu načinu delovanja. Odličnost mešalnika je osnovana tudi s pomočjo osmih ostrih rezil iz nerjavečega jekla, ki celo kocke ledu v nekaj sekundah pretvorijo v prah. Rezila so tako maksimalno vzdržljiva in zanesljiva. Čiščenje naprave je povsem enostavno, temu pripomore tudi dejstvo, da komplet 8 rezil lahko razstavite. S kontrolnim gumbom lahko enostavno določate hitrost vrtenja rezil, napravo ustavite, ali pa izberete pulzirajoč način mešanja. Specifikacija: RPM 30.000 obratov/minuto Napetost 220-240V Država proizvajalca Južna Koreja Maksimalna moč motorja 2400W Volumen posode 1,7L Posoda BPA-free Rezila Nerjaveče jeklo, 8 kosov Dimenzije / masa 219x238x465 mm / 4,8kg

Tehnične specifikacije

VRSTA MEŠALNIKA BLENDER
MOČ 2400 W
ŠTEVILO HITROSTI BREZSTOPENJSKA
NAPAJANJE VRVIČNI
PROSTORNINA POSODE 1,7 L
VRSTA POSODE PVC
GARANCIJA 5 LET
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj