• Natisni

MEŠALNIK BLENDER PHILIPS HR 2052/00

Šifra izdelka: 2492377

Cena:
29,99 € /KOS
 
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Zmogljiv 350 W motor za odlične rezultate, nezlomljiva plastična posoda4-krako rezilo iz nerjavnega jekla, 1 hitrost in pulzno delovanje za mehke in trde sestavine, kot je led, enostavna uporaba, udoben ročaj z oprijemom s palcem, zaščita pred pregrevanjem vam omogoča pripravo tekočin napitkov, finih omak in drobljenje ledu.

  • Enostavna uporaba.
  • Zaščita pred pregrevanjem.
  • Za mehke in trde sestavine.

Zdravi napitki, omake in zdrobljen led vsak dan Z motorjem moči 350 W in zaščito pred pregrevanjem Samo Philips vam nudi ta zanesljiv, dolgotrajen in učinkovit mešalnik, s katerim lahko pripravljate tekoče napitke in fine omake, dobro meljete dodatke in drobite led Zmogljiv 350 W motor za odlične rezultate Nezlomljiva plastična posoda 4-krako rezilo iz nerjavnega jekla 1 hitrost in pulzno delovanje za mehke in trde sestavine, kot je led Enostavna uporaba Udoben ročaj z oprijemom s palcem Intuitiven gumb za enostavno uporabo Vgrajen prostor za shranjevanje kabla Dele lahko operete v pomivalnem stroju Zagotovljena kakovost za dolgotrajno uporabo Z zaščito pred pregrevanjem motorja Zmogljiv 350 W motor za fino mešanje. Omogoča najenostavnejšo pripravo jutranjih napitkov in omak ter drobljenje ledu Nezlomljiva plastična posoda Ojačana 1,25-litrska plastična posoda preprečuje razpoke 4-krako rezilo iz nerjavnega jekla zagotavlja učinkovito mešanje. Z novim rezilom lahko učinkovito mešate in režete mehke in trde sestavine ter pripravljate popolne napitke zase in za družino. 1 hitrost za zmogljivo mešanje in pulzno delovanje za drobljenje ledu. Udoben ročaj z oprijemom s palcem Novi ročaj z oprijemom s palcem omogoča enostavno držanje in prenašanje posode. Intuitiven gumb za enostavno uporabo Z enim gumbom izberite "funkcijo mešanja" ali "pulzno funkcijo" Vgrajen prostor za shranjevanje kabla Zaradi priročnega sistema za shranjevanje kabla pod ohišjem mešalnika zasede manj prostora. Vse snemljive sestavne dele lahko pomivate v pomivalnem stroju. Motor mešalnika Philips je zaščiten pred pregrevanjem in premočnim tokom med uporabo Philips za ta izdelek nudi 2-letno garancijo in zagotavlja dolgo življenjsko dobo izdelka, ki ga uporabljate vsak dan. Priloženo: Posoda Število nastavitev hitrosti: 1 Embalaža: > 90 % reciklirani materiali Uporabniški priročnik: 100 % recikliran papir Prostornina posode: 1,25 l Napajanje: 350 W Barva: Bela Rezilo: Nerjavno jeklo Posoda: Plastika

Tehnične specifikacije

VRSTA MEŠALNIKA BLENDER
MOČ 350 W
ŠTEVILO HITROSTI 1
NAPAJANJE VRVIČNI
PROSTORNINA POSODE 1,25 L
VRSTA POSODE PVC
GARANCIJA 2 LETI
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj