• Natisni

MINERALNI OMET CINKARNA NIVELAN V KOMP. A 25 KG

Šifra izdelka: 744652

Cena:
16,99 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Dekorativni omet z valjčkano strukturo. Beli tankoslojni zaključni mineralni omet, izdelan na osnovi belega cementa, polnil in dodatkov. Za dekoracijo fasadnih in notranjih površin iz mineralnih ometov vseh vrst, betona in mavčno kartonskih plošč. Omet odlikuje prepustnost pare in obstojnost na vse vremenske vplive.

  • Valjčkasta struktura.
  • Paropropusten.
  • Obstojen proti vremenskim vplivom.

Lastnosti: Tankoslojni zaključni mineralni omet, izdelan na osnovi belega cementa, polnil in dodatkov. Je paropropusten in obstojen proti vsem vremenskim vplivom. Uporaba: Za dekoracijo fasadnih in notranjih površin iz mineralnih ometov vseh vrst, betona in mavčno kartonskih plošč. NAVODILA ZA DELO Priprava podlage: Podlaga mora biti suha, trdna, odprašena, nezmrznjena, brez nevezanih delcev, ravna in enakomerno vodovpojna. Najprimernejša podlaga so osnovni ometi toplotno izolacijskih sistemov in klasični apneno- cementni ometi. Pred impregnacijo mora biti podlaga popolnoma suha. Delovni pogoji: Temperatura pri uporabi naj bo med +5C in največ +25C (podlaga, okolica, material). Podlago moramo zaščititi pred neposrednim soncem in vetrom, del ne izvajamo v dežju ali megli. Za pripravo malte uporabimo vodo iz vodovoda. Vgradnja: Impregnacija: Nivelan emulzijo, razredčeno z vodo v razmerju 1 : 1, nanesemo na podlago s čopičem ali valjčkom. Pred vgradnjo ometa se mora nanešena emulzija posušiti.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
VARNOSTNI LIST


  • NEVARNO
  • POVZROČA DRAŽENJE KOŽE
  • LAHKO POVZROČI ALERGIJSKI ODZIV KOŽE
  • POVZROČA HUDE POŠKODBE OČI
  • LAHKO POVZROČI DRAŽENJE DIHALNIH POTIS PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj