• Natisni

MONTAŽNO LEPILO HENKEL CERESIT CB 100 PLUS 350G -LEPILO NA VODNI OSNOVI

Šifra izdelka: 2358751

Cena:
6,29 € /KOS
 
Cena za KG 17,9714 €
Razprodano – Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Ceresit CB 100+ je primeren za podlage: notranje mavčne površine, beton, porobeton, mavčne plošče, les (npr. iverne plošče), trda poliuretanska pena. Ni primerno za površine, trajni izpostavljene vodi

  • Začetni oprijem 100 kg/m2.
  • Lahko se prebarva.
  • Zapolni vrzeli do 10 mm.

PRIPRAVA: Prepričajte se, da so lepljene površine čiste in brez prahu, maščobe in olja. Površine ne smejo biti stalno vlažne. Vsaj ena površina mora biti vpojna, saj mora voda iz lepila izhlapeti skozi lepljeno površino, da lahko lepilo zagotovi močan spoj. Pri zelo vpojnih površinah (npr. mavec, MDF, iverne plošče, opeka),se lahko zunanje lepilo posuši prehitro, med tem ko notranje ne uspe formirati močnega spoja. Da preprečite prehitro sušenja na zelo vpojnih površina predčasno navlažite površino s sprejem ali vlažno krpo. Za ne-vpojne ali površine občutljive na vodo, uporabite Ceresit CB 50. Ostanke lepila in PU pen na površinah, ki je želite ponovno zalepiti, očistite mehansko ali s topilom (npr. aceton), pred nanosom lepila Ceresit CB 100+. NANOS: Lepilo nanesite na eno od podlag: 1) v pikah, da zgladite neravne podlage, 2) v valovih za večji začetni oprijem s široko podlago ali 3) v ravnih črtah za manjše površine. Pri zunanji uporabi nanesite navpične črte. Po vsakem nanosu sprostite sprožilo na pištoli, da se izognete iztekanju lepila ? ne velja za pregibne pištole. Lepljenje plastičnih plošč, dekoracij in drugih ne-vpojnih površin. Predmet namestite 1-2 cm od željenega mesta, nato ga potisnite na željeno mesto in dobro stisnite k površini. Težje predmete dodatno pričvrstite z žeblji. Za neravne površine priporočamo pripravo fiksne pod-konstrukcije z majhnimi lesenimi ploščami ali trakovi iz polistirena ali PU pene (širina trakov: 5-10 cm, debelina: 5-20 mm,razdalja med trakovi: 30-65 cm ? odvisno od velikosti površine).
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
VARNOSTNI LISTS PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj