• Natisni

MONTAŽNO LEPILO HENKEL CERESIT CB 50 390G

Šifra izdelka: 2358765

Cena:
7,09 € /KOS
 
Odprodaja zalog v Spletnem centru - Dostavimo v 2–7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Ceresit CB 50 je primeren za večino materialov: opeka, keramika, beton, mavčne plošče, vezane plošče, kamen, MDF, UPVC, plastika

  • Za zunanjo in notranjo uporabo.
  • Lahko se prebarva.
  • Za vpojne in ne-vpojne površine.

Kombinacija lepljenja lesenih materialov z dekorativnimi laminati, kot npr. Resopal?, Formica? in gumo, usnjem, pluto, klubočevino, PVC, pena, kovina ipd. Lepljenje zvočno in termoizolacijskih plošč, akustičnih panelov iz primerne plastike in različnih tapet (ki niso plastificirane ali iz sintetičnega usnja) na suhe površine. Lepljenje furnirja na robove. Ni primerno za polietilen, polipropilen, sintetično usnje in plastificiran PVC. PRIPRAVA: Primerne površine so vse vpojne in ne-vpojne, razen PE, PP, PTFE, akrilno steklo ipd. Za premazane podlage priporočamo, da se posvetujete s strokovnjakom ali predhodno testirate lepilo. Ni primerno za površine, ki so trajno izpostavljene vlagi. Zagotovite čiste površine, brez prahu, maščob ali olja. Površine naj ne bodo vidno mokre ali trajno vlažne. Podlage morajo biti obstojne. Umazanijo očistite s primernim topilom ali mehansko, nakar je potrebno odstraniti prah. Če je potrebno, površino ob spojih, zaščitite s folijo ali trakom pred nanosom lepila. Na barvanih površinah je potrebno predhodno odstraniti barvo.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
VARNOSTNI LIST


  • VNETLJIVA TRDNA SNOV
  • POVZROČA DRAŽENJE KOŽE
  • ŠKODLJIVO ZA VODNE ORGANIZME, Z DOLGOTRAJNIMI UČINKI
  • NEVARNO

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj