• Natisni

MOŠKI BRIVNIK BRAUN CRUZER 5 FACE

Šifra izdelka: 2106823

Cena: 59,99 €

Akcijska cena: 35,99 € /KOS

Popust: 24,00 €

Cena velja od 24. 10. 2016 do 1. 01. 2017
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Braun CruZer 5 Face Wet&Dry je bil oblikovan za gladko britje z manj truda.

  • Britje pod tušem.
  • Za britje ozkih linij in robov.
  • Striženje s 4-imi dolžinami.

CruZer5 face: kozja bradica, tridnevna brada, gladko britje - vse v enem. Eleganten brivnik, oblikovalnik in prirezovalnik tri v enem vsako dlako na obrazu spremeni v elegantno brado, omogoča gladko britje, urejeno prirezovanje in natančne robove. Brez priključne vrvice in popolnoma pralen je elegantni cruZer5 idealen brivnik za dejavne fante, ki iščejo enostavno orodje. CruZer5 face se ponaša z vrhunsko Braunovo tehnologijo in zmogljivostjo brivnikov, ki jo povezuje z vrtljivim prirezovalnikom za oblikovanje in prilagodljivim nastavkom za britje brade v štirih različnih dolžinah. Izredno široka brivna glava omogoča britje večje površine. SmartFoil vzorec folije z različno oblikovanimi odprtinami omogoča zajemanje dlak, ki rastejo iz katerekoli smeri. S tem je britje temeljitejše. Ozko vodilo za oblikovanje zagotavlja natančno definiranje linij in robov, široko vodilo pa enakomerno prirezovanje večjih površin. Wet & dry omogoča britje tudi pod tušem. Čas polnjenja brivnika je s priključkom SmartPlug 60 min, hitrega polnjenja pa 5 minut. Brez priključne vrvice brivnik deluje 30 minut. Ima led indikator polnjenja.

Tehnične specifikacije

NAPAJANJE BATERIJE
FUNKCIJE HITRO POLNJENJE PRALEN
GARANCIJA 2 LETI
VRSTA BRIVNIK
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj