• Natisni

MOŠKI UREJEVALNIK BRAUN MG 5050 3 V 1

Šifra izdelka: 2518850

Cena: 69,99 €

Akcijska cena: 48,99 € /KOS

 

Popust: 21,00 €

Cena velja od 1. 06. 2017 do 30. 09. 2017
Razprodano – Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Braun MG 5050 - brivnik, oblikovalnik brade in strižnik v enem.

Brivnik in prirezovalnik s tremi nastavki za ultimativno vsestranskost. Močne Ni-MH baterije zagotavljajo 30 minut brezvrvičnega prirezovanja. Izjemno široka brivna glava s fleksibilno mrežico SmartFoil za gladko britje tesno ob koži v par potezah. Povsem pralen za enostavno čiščenje pod tekočo vodo. Zasučni prirezovalnik: široka stran za učinkovito prirezovanje in ozka stran za natančno oblikovanje robov brade. Ustvarite brezhibno kozjo bradico, elegantno strnišče ali popoln gladkost z Braunovim Multi Groomerjem. Ultimativni sistem 3-v-1 vam omogoča prirezovanje, oblikovanje in britje z enim izdelkom. Ta vsestranski izdelek idealno dopolnjuje vsak negovalni režim. Braun Multi Groomer. Britje, prirezovanje in oblikovanje. Vse v enem. Popolni pripomoček za kakršnokoli brado. Ustvarite brezhibno kozjo bradico, elegantno strnišče ali popoln gladkost z Braunovim Multi Groomerjem. Ultimativni sistem 3-v-1 vam omogoča prirezovanje, oblikovanje in britje z enim izdelkom. Ta vsestranski izdelek idealno dopolnjuje vsak negovalni režim. Britje Izjemno široka brivna glava ima fleksibilno mrežico SmartFoil, ki zagotavlja gladko britje tesno ob koži v samo nekaj potezah. Oblikovanje Prirezovanje in oblikovanje z zasučnim prirezovalnikom: široka stran za učinkovito prirezovanje dlačic, ozka pa je namenjena natančnemu oblikovanju robov brade. Prirezovanje Za precizno oblikovanje brade vam prilagodljivi glavničasti nastavek Click&Lock omogoča prirezovanje na štiri natančne dolžine (1,2 mm, 2,8 mm, 4,4 mm, 6 mm). Povsem pralen Za enostavno čiščenje pod tekočo vodo. LED indikator polnjenja LED lučka opozarja na stanje baterij. Širok razpon napetosti Za zanesljivo uporabo doma in po svetu se Braunov Multi Groomer samodejno prilagodi na napetosti med 100 in 240 V. Polnljive baterije Povsem napolnjene v 1 uri za 30 minut brezvrvičnega delovanja. 5-minutno hitro polnjenje zadošča za eno prirezovanje.

Tehnične specifikacije

VRSTA BRIVNIK
NAPAJANJE AKUMULATOR
NASTAVKI DISTANČNI NASTAVEK ZA NATANČNEJŠE PRIREZ.IN OBLIK.
FUNKCIJE ČIŠČENJE Z VODO HITRO POLNJENJE STRIŽNIK LAS IN BR
GARANCIJA 2 LETI
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj