• Natisni

MOTORNO OLJE CASTROL EDGE TD 5W40 1L

Šifra izdelka: 2256074

Cena:
9,99 € /KOS
 
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Castrol EDGE Titanium Turbo Diesel je polno sintetično motorno olje za dizelske in bencinske motorje.

  • Tudi za bencinske motorje. .

Castrol EDGE Titanium Turbo Diesel je polno sintetično motorno olje za dizelske in bencinske motorje. Castrol EDGE Titanium Turbo Diesel 5W-40 je priporočeno olje za vozila VW & Audi TDI (VW 505 01) s sistemom vbrizga črpalka-brizgalka (Pumpe Duse) za fiksni interval menjave 15.000 km oz. eno leto. Priporočamo tudi za motorje drugih proizvajalcev opremljenih z dizelskimi filtri trdih delcev (Mercedes Benz, BMW, Hyundai, Kia, Fiat, Toyota...). Priporočamo tudi za bencinske motorje, ki zahtevajo uporabo olj viskoznostnega razreda 5W-40 in specifikacij ACEA A3/B3/B4 in API SM/CF; BMW Longlife 04; VW 502 00. Priporočamo za dolivanje v bencinske in dizelske motorje. Nadomešča proizvod: Magnatec C3 5W-40 in TXT Softec 5W-40. Ustreza specifikacijam: SAE 5W-40; API SM/CF; ACEA A3/B3, A3/B4, C3, VW 502 00/ 505 00 / 505 01; MB 229.51, Meets Ford WSSM2C917-A, BMW Longlife-04. Proizvod se ne sme uporabljati v vozilih, ki uporabljajo podaljšani (Longlife) interval menjave. Za ta vozila je potrebno uporabiti olje po specifikaciji VW 504 00 507 00.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj