Natisni kupon "izberi svoj popust"

Pokažite kodo kupona "izberi svoj popust"

Kupon velja od 17. do 23. 9. 2015 za enkraten nakup vseh vrst blaga na vseh oddelkih. Popust vam bomo priznali takoj ob nakupu ne glede na način plačila. Popust ni prenosljiv. Akcija “Izberi svoj popust„ ne velja za storitve, pri nakupu izdelkov z vgradnjo, “Outlet„,»Čistimo« in »Odprodaja«, hiš Ytong, vgradnih bazenov, tobačnih izdelkov in darilnih kartic. Ne velja v franšiznih prodajalnah in za nakupe v Spletnem centru Merkur. Prosimo, opozorite blagajničarko, da boste unovčili kupon.

Prosimo, opozorite blagajničarko, da boste unovčili kupon. Kupon se ne sešteva z ostalimi akcijami in ni unovčljiv v Spletnem centru Merkur in franšiznih prodajalnah.

Kodo kupona lahko predložite / pokažete tudi na zaslonu mobilnega aparata.

Prosimo, opozorite blagajničarko, da boste unovčili kupon.

Kupon velja od 17. do 23. 9. 2015 za enkraten nakup vseh vrst blaga na vseh oddelkih.

Popust vam bomo priznali takoj ob nakupu ne glede na način plačila. Popust ni prenosljiv. Akcija “Izberi svoj popust„ ne velja za storitve, pri nakupu izdelkov z vgradnjo, “Outlet„,»Čistimo« in »Odprodaja«, hiš Ytong, vgradnih bazenov, tobačnih izdelkov in darilnih kartic. Ne velja v franšiznih prodajalnah in za nakupe v Spletnem centru Merkur. Prosimo, opozorite blagajničarko, da boste unovčili kupon.