• Natisni

NEGA ZOB PANASONIC EW1211W845

Šifra izdelka: 2116288

Cena:
64,99 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi pri dobavitelju – Dostavimo v 17 dneh
Ustna prha Panasonic EW1211A, vam bo pomagala odstrani ostanke hrane med zobmi.

  • Ergonomski ročaj.
  • Velika posodica za vodo.
  • Vodoodporna.

Učinkovita nega z dvema jet načinoma. Izberite enega od dveh* jet načinov glede na vaše potrebe in želje: - Jet način: močni in impulzivni vodni curki za čiščenje med zobnega prostora. - Zrak in jet način: impulzni, izmenjujoči curki vode in zraka za čiščenje in stimuliranje obzobnega tkiva *Izberite med dvema načinoma - običajni ali nežnejši. Enostavno in učinkovito lahko skrbite za vaše zobe, paradontalne žepke in dlesni. Nastavljiv nastavek 3 načini delovanja Z obračanjem nastavka nadzirate smer vodnega curka. Izberite med 3 načini delovanja Izberite med tremi načini delovanja: - "jet" za hitro in učinkovito odstranjevanje hrane med zobmi - "običajni Air In" za masažo dlesni in medzobnega prostora - "nežni Air In" za nežno masažo dlesni Ergonomski ročaj, enostaven za držanje in uporabo, tudi ko je poln vode. Polna posodica za vodo omogoča do 35 sekund uporabe do naslednjega polnjenja z vodo. Celoten aparat je vodoodporen, odstranljiv rezervoar za vodo pa se lahko opere v pomivalnem stroju. Podstavek, ki hkrati služi za polnjenje ima prostor za ustni nastavek in se ga lahko pritrdi na zid.

Tehnične specifikacije

VRSTA APARATA ZA NEGO ZOB ZOBNA PRHA
VIR NAPAJANJA BATERIJA/220V
FUNKCIJE 130 ML REZERVOAR, 1400 IMPULZOV/MINUTO
GARANCIJA 2 LETI
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj