• Natisni

NEGA ZOB SONICARE HX 6972/10 FLEXCARE

Šifra izdelka: 2274321

Cena: 154,99 €

Akcijska cena: 123,99 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 31,00 €

Cena velja od 6. 04. 2017 do 7. 05. 2017
Odprodaja zalog v Spletnem centru - Dostavimo v 2–7 dneh
Zobna ščetka FlexCare HX 6972/10 zagotavlja celovito nego zob in dlesni. Odlikujeta jo patentirana zvočna tehnologija in izbira med 5 načini ščetkanja.

  • 5 načinov čiščenja.
  • Ščetkanje po meri.
  • UV čistilnik.

Zobna ščetka FlexCare HX 6972/10 zagotavlja celovito nego zob in dlesni. Odlikujeta jo patentirana zvočna tehnologija in izbira med 5 načini ščetkanja. Prednost zobne ščetke Sonicare je patentirana zvočna tehnologija za naravno bolj bele zobe. Dinamično čiščenje in neposredni širši stik z vsakim zobom odstranjujeta vsakodnevne madeže, kar zagotavlja občutno bolj bele zobe. Ščetka Sonicare se ponaša z dinamičnim čiščenjem, ki tekočino usmerja med zobe. Na ta način boste učinkovito in nežno očistili tudi prostore globoko med zobmi ter ob dlesnih. 2-minutni časovnik poskrbi, da je vaš čas ščetkanja dovolj dolg in da ustreza priporočilom strokovnjakov. 30-sekundni intervalni časovnik vas opomni, da ste končali s ščetkanjem določenega dela ust in vam sporoči, da začnite s čiščenjem naslednjega, kar zagotavlja enakomerno čiščenje ust. Hitrost: Do 31.000 gibov na minuto Učinkovitost: Odstrani do 83 % oblog na težje dosegljivih mestih Pozitivni vplivi na zdravje: Izboljšuje zdravje dlesni Prispeva k bolj belim zobem: Pomaga naravno odstranjevati madeže Časovnik: Pametni časovnik in Quadpacer Senzor pritiska: Z vibriranjem ročaja opozarja uporabnika Lučka prikazuje stanje baterije Osvetljen zaslon Vrsta baterije: Litij-ionska Čas delovanja (od polne do prazne): Do 3 tedne.

Tehnične specifikacije

VRSTA APARATA ZA NEGO ZOB ELEKTRIČNA ZOBNA ŠČETKA
VIR NAPAJANJA AKUMULATOR
GARANCIJA 2 LETI
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj