• Natisni

NEVTRALNI SILIKON SIKA SIKASIL-C TRANSPARENT 300 ML

Šifra izdelka: 608948

Cena:
5,39 € /KOS
 
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Sikasil-C je enokomponentna nevtralna silikonska tesnilna masa, primerna za notranjo in zunanjo uporabo.Sikasil-C je primeren za tesnjenje stekla in delovnih stikov, kovin, betona,obarvanih površin, lesa, mnogih plastičnih materialov, polikarbonatov, keramičnih ploščic in za večino tesnjenja v sanitarijah.

  • Visoka elastičnost in gibljivost.
  • Dobra odpornost na UV sevanje.

Sikasil-C je pripravljen za takojšnjo uporabo. Po temeljitem čiščenju reg in podlage vstavimo ustrezni penast profil na zahtevano globino in če je potrebno, nanesemo temeljni premaz. V pištolo vstavimo kartušo Sikasil-C in maso čvrsto iztisnemo v rego. Postopek mora zagotoviti popolni stik tesnilne mase in obeh stranic rege. Pri tem pazimo, da ne vnašamo zraka. Da zagotovimo dobro lepljenje, Sikasil-C močno vtisnemo proti stranicam rege. Zaščitni trak uporabljamo tam, kjer so zahtevane ostre ali čiste linije. Trak odstranimo, ko je tesnilna masa še mehka. Tesnilno maso vtisnemo v rego in jo s tekočino za glajenje zgladimo do leska. Opozorila pri vgradnji / omejitve Sikasil-C ni primeren za bituminozne podlage, naravno gumo, kloropren, EPDM gumo ali na gradbenih materialih, kjer se sproščajo olja, plastifikatorji ali topila. Ne sme se uporabljati na način, da se maso popolnoma zapre, zato ker Sikasil-C potrebuje zračno vlago za proces strjevanja. Temni madeži se lahko pojavijo na poroznih podlagah kot so beton, marmor, granit in ostali naravni kamen. Zato se za uporabo na občutljivih podlagah priporoča predhodni preskus. Sikasil-C se ne priporoča za trajno potopljene stike ali za stike, kjer je velika verjetnost fizikalnega trenja in abrazije. Ravno tako se ne priporoča za tesnjenje stekla in za uporabo, kjer je možnost stika s hrano. Sikasil-C ni primeren za medicinsko in farmacevtsko uporabo.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj