• Natisni

NOTRANJA ZIDNA BARVA JUB BELOL 15 L

Šifra izdelka: 157205

Cena:
20,79 € /KOS
 
Cena za L 1,3860 €
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:
Za dekorativno zaščito sten in stropov pri manj zahtevnih površinah. Kvalitetna, cenovno dostopna notranja barva. Mat izgled, količina: 15 l.

  • Enostavno nanašanje, za nezahtevne površine.
  • Okolju prijazna in zdravju neškodljiva.
  • Mat izgled, možno nianisranje za DIPI-ji.

Razmišljate o novi barvi sten prostorov v vašem domu? Izberite notranjo zidno barvo JUB JUPOL Belol, ki je namenjena za dekorativno zaščito sten in stropov. Uporablja se jo lahko v stanovanjskih in poslovnih zgradbah, vrtcih, šolah, hotelih, bolnišnicah, drugih objektih in domovih za starostnike, v primeru, da ni zahtevana drugačna zaščita ali uporaba drugih barv.

Zdravju prijazna kakovost

Barvo odlikuje nizka vsebnost lahko hlapnih organskih snovi, ne vsebuje toksičnih snovi in težkih kovin. Je paroprepustna in odporna na suho drgnjenje.

Nanosi na različne podlage

Notranja zidna barva Belol se lahko nanese na fine omete vseh vrst, papirnate tapete, mavčnokartonske in vlaknenocementne plošče, neometan beton in iverice. Primerna je tudi za nanos na dobro oprijete dekorativne omete in stare disperzijske premaze. Količina 15 l zadostuje za nanos na površino velikosti 90 m2.

Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj