• Natisni

OBLIKOVALNIK BRADE BRAUN BT 5050

Šifra izdelka: 2518846

Cena:
49,99 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Strižnik za brado Braun BT 5050 je opremljen z dvema glavničastima nastavkoma. Zaznamuje ga brezžična uporaba. Je popolnoma pralen.

Precizno prilagajanje Strižnik za brado Braun BT 5050 s priročno in pregledno vrtljivo številčnico omogoča natančno nastavljanje dolžine striženja v korakih po 0,5 mm. Ta majhen razkorak lahko predstavlja veliko razliko med ustreznim ter popolnim oblikovanjem. Dolžina striženja je nastavljiva med 1 in 10 mm. Zamenljiva nastavka BT 5050 strižniku sta priložena dva zamenljiva glavničasta strižna nastavka, zahvaljujoč katerima boste dlake pristrigli na natančno tako dolžino, kot želite. Vgrajena prirezovalnika Za izjemno vsestranskost uporabe skrbita dva integrirana prirezovalnika. Glavni prirezovalnik skrbi za učinkovito krajšanje brade, manjši pa zagotavlja natančno oblikovanje za slog, kot ga želite. Doživljenjska ostrina Rezila strižnika so zasnovana za zagotavljanje doživljenjske ostrine. Le izjemno ostra rezila omogočajo precizno oblikovanje, obenem pa preprečujejo vlečenje in cukanje, s čimer je poskrbljeno za popolno udobje med uporabo. Popolnoma pralen Prednost strižnika BT 5050 je njegova popolna pralnost, zato ga boste zlahka očistili pod tekočo vodo. Tako boste poskrbeli za popolno higieno ter optimalno vzdrževanje. K varni in udobni uporabi doprinese še gumiran oprijem.

Tehnične specifikacije

VRSTA STRIŽNIK BRADE
NAPAJANJE AKUMULATOR ALI OMREŽJE
FUNKCIJE UPORABA Z ALI BREZ PRIKLJUČITVE NA OMREŽJE
GARANCIJA 2 LETI
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj