• Natisni

ODEJA HITEX CLIMA FEEL 4 SEASONS DUO 140X200 CM

Šifra izdelka: 2585960

Cena:
29,90 € /KOS
 
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Celoletna odeja Hitex Clima Feel 4 Seasons.Set odej Clima Feel je osnovan tako, da vam nudi popolno udobje v vseh letnih časih. Sestavljen je namreč iz dveh odej, ki nudita kar tri praktične kombinacije za popolno udobje. Lažja in lahkotnejša odeja je idealna za poletje. Kompaktnejša in bolj bogato polnjena je primerna za prehodni letni čas. Obe odeji skupaj pa vas bosta v zimskih mesecih zazibali v prijeten spanec in vas prijetno greli tudi v najhladnejšem letnem obdobju. Odeji lahko enostavno ločite ali združite s pomočjo diskretno skritih gumbkov.

  • Pralna odeja.
  • Za vse letne čase.
  • Airmash tkanina: zračnost in svežina.

Celoletna odeja Hitex Clima Feel 4 Seasons Set odej Clima Feel je osnovan tako, da vam nudi popolno udobje v vseh letnih časih. Sestavljen je namreč iz dveh odej, ki nudita kar tri praktične kombinacije za popolno udobje. Lažja in lahkotnejša odeja je idealna za poletje. Kompaktnejša in bolj bogato polnjena je primerna za prehodni letni čas. Obe odeji skupaj pa vas bosta v zimskih mesecih zazibali v prijeten spanec in vas prijetno greli tudi v najhladnejšem letnem obdobju. Odeji lahko enostavno ločite ali združite s pomočjo diskretno skritih gumbkov. Glavne značilnosti - Set dveh odej: za kar tri praktične kombinacije za popolno udobje. - Lažja, lahkotnejša odeja: idealna za poletje. - Kompaktnejša, bolj bogato polnjena odeja: primerna za prehodni letni čas. - Obe skupaj: za prijetno toploto v zimskih mesecih. - Airmash tkanina: poskrbi za dodatno svežino in zračnost. - Polnjena z naprednimi ClimaFill mikrovlakni: izjemno zračna odeja z večjim volumnom. - Pralna odeja 40 °C: za čistočo in higieno. - Dimenziji: 140 x 200, 200 x 200 cm. Sestava Tkanina prevleke: 100 % mikrovlakna, airmash tkanina. Polnilo odeje: 100 % mikrovlakna. Vzdrževanje Odejo lahko v celoti operete na 40 °C.

Tehnične specifikacije

VRSTA DODATKA ODEJA
ŠIRINA 140 CM
DOLŽINA 200 CM
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj