• Natisni

ODEJA VITAPUR JUNIOR 100X140 CM IN VZGLAVNIK 40X60 CM

Šifra izdelka: 2637148

Cena:
34,90 € /GRN
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  GRN
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Otroški posteljni komplet Junior, odeja dimenzije 100x140 cm in vzglavnik 40x60 cm

  • Iz naravnega 100% nebeljenega bombaža.
  • Pralna na 40 °C.
  • Izredno mehka in nežna tkanina za popolno udobje.

Otroška posteljnina iz 100 % nebeljenega bombaža predstavlja popolno skrb za občutljivo otroško kožo. Igriv vzorec pa bo najmlajše popeljal v čarobne sanje. Zdravo spalno okolje omogoča prijetna in mehka prevleka, stkana iz naravnega nebeljenega bombaža. Uporaba nebeljenega bombaža hkrati zagotavlja popolno skrb za občutljivo otroško kožo. Skrbno izvezen motiv medvedka, rožic in čebelice je primeren za otroško spalnico tako dečka kot deklice. Vzorec tkanine je lep dekorativen dodatek k otroški postelji. Posteljnina je pralna na 40 °C, s čimer boste ohranjali čistočo in higieno spalnega okolja za vašega otroka na najvišji ravni. Glavne značilnosti : Iz 100 % naravnega, nebeljenega bombaža: izredno prijazen do otrokove kože. Set otroške posteljnine je narejen tako, da omogoča enostavno preoblačenje. Izredno mehka in nežna tkanina za popolno udobje. Skrbno izvezen motiv medvedka, rožic in čebelice: primeren za otroško spalnico tako dečka kot deklice. Pralna na 40 °C: vedno čisto in sveže spalno okolje za vašega otroka. Dimenzije: 40 x 60 cm + 100 x 140 cm.

Tehnične specifikacije

VRSTA DODATKA ODEJA
ŠIRINA 100 CM
DOLŽINA 140 CM
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj