• Natisni

Električna ogrevala

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Električni radiatorji

Konvektorji

Halogenske peči

Kvarčne in infra peči

Kaloriferji

Stenski grelniki

IR paneli

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 107
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 107
1 2 3 4 5

Električna ogrevala

Želite ogreti vaš dom in ne veste kakšen način ogrevanja je najbolj ustrezen? Vzemite si čas in preglejte naše nasvete o ogrevanju in dobili boste boljši vpogled v načine ogrevanja vašega doma. Za električna ogrevala je seveda značilno, da oddajajo toploto preko elektrike. Nekatera so premična in je za njihovo delovanje potrebno kabel z vtikačem vtakniti v vtičnico. Druga pa so statična in se namestijo na steno, za dovajanje elektrike pa poskrbite preko kablov v steni, prižgete pa s pomočjo stikala.

Med seboj se poleg možnosti premikanja razlikujejo tudi po cenovni dostopnosti in sposobnosti, koliko velik prostor lahko ogrejejo, seveda nekateri pri svoji uporabi porabijo več energije drugi pa manj, kar vpliva tudi na vaše stroške.

Pomembno je, da pred nakupom ogrevala preverite volumen prostora, kjer bo le ta nameščen. Določite še povprečno število oseb, ki se običajno v prostoru nahajajo in na podlagi zbranih informacij poiščite vam primerno ogrevalo.

V ponudbi električnih ogreval lahko izbirate med radiatorji, konvektorji, halogenskimi pečmi, kvarčnimi in infra pečmi, kaloriferji, stenskimi grelniki in IR paneli.

Električni radiatorji so v slovenskih domovih eni izmed velikokrat uporabljenih načinov ogrevanja. Zanje je značilno da zraka ne sušijo, njihovo upravljanje je enostavno, saj ta poteka preko termostata. Odločite se lahko za premične, ki imajo ustrezna kolesca, ali pa za statične, ki se namestijo na zid. Ne želite širokih in zastarelih oblik radiatorjev, ki so idealen prostor za nabiranje prahu? Preglejte našo ponudbo in ugotovili boste, da so sodobno oblikovani radiatorji zelo nemoteči v stanovanju, prav tako pa proizvajalci izdelujejo vedno tanjša ogrevala.

Konvektorji so primerni tako za ogrevanje, kot tudi hlajenje prostora. Predvsem so primerni za manjše prostore, kjer njegovo ogrevanje in aktualno čez celotno sezono, pač pa samo ob določenih obdobjih. Njihovo delovanje poteka s pomočjo tople oz. hladne vode.

Halogenske peči se velikokrat uporabljajo v industrijskih prostorih, kopalnicah, terasah … Idealni so za prostore, ki se stežka ogrejejo.

Kvarčne in infra peči boste velikokrat srečali v kopalnicah, saj se uporabljajo predvsem v mrzlem obdobju leta oz. kadar želimo prostor hitro segreti. Zanje je značilna stenska montaža, nekatere imajo možnost nagiba grelne glave. Njihova prednost je, da so cenovno ugodne, posamezen prostor pa izredno hitro ogrejejo.

Kaloriferji so odlična rešitev, ko želimo nek prostor samo trenutno in hitro dodatno ogreti. Njihova prednost je cenovna dostopnost, enostavna uporaba, praktična velikost in s tem tudi enostavno prenašanje iz prostora v prostor.

Stenski grelniki so po delovanju in obliki podobni klimatskim napravam. Zanje je značilna možnost montaže na steno skoraj pod strop. Zato delujejo zelo ne moteče v prostoru. Temperaturo se regulira s pomočjo prenosnega upravljalnika.

Sodobna rešitev ogrevanja prostorov pa so IR paneli. Ko boste preverili našo ponudbo naj vas ne odvrne cena, ki sicer ni majhna, a ko preračunate koliko boste privarčevali pri stroških, vam zagotavljamo, da je to edinstvena priložnost za vaš dom! Prednost IR panel pa je tudi to, da jih lahko pobarvate, prelepite in na steni lahko delujejo kot dekoracija. Nihče ne bo vedel, da je ogrevalno telo!

Potrebujete dodatno pomoč pri izbiri ogrevalnega sistema? Preberite Merkurjeve nasvete

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 487 € 0 € do 487 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. ARDES (2)
 2. ARGO (3)
 3. ATLANTIC (10)
 4. BIVA (3)
 5. CORONA (2)
 6. DELONGHI (14)
 7. GLAMOX (36)
 8. GLAMOX-ADAX (1)
 9. GORENJE (1)
 10. ISKRA (1)
 11. KONTAKT P (2)
 12. MICA (2)
 13. MQ (7)
 14. NOREL (8)
 15. REC ELECTRIC (2)
 16. VITALHEIZUNG (13)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.