• Natisni

Gasilna oprema

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

V akciji
  1.  
Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Št. zadetkov: 7
na stran
Št. zadetkov: 7

Gasilni aparati

Ali se pravzaprav zavedate koliko izdelkov v vašem domu lahko zaneti manjši požar? Ker nesreča nikoli ne počiva, vam svetujemo, da svoj dom opremite z vsaj enim gasilnim aparatom. Te so cenovno dostopni za vsakogar, njihova uporaba pa je enostavna.

Gasilni aparati na ABC prah se uporabljajo za gašenje začetnih požarov vseh vrst ognja. Zato ga lahko uporabite v avtodomu, na čolnu, gospodinjstvu, delavnicah, v vašem domu, za kmetijske stroje

Gasilnike delimo glede na mobilnost gasilnega aparata, količino in vrsto gasilnega sredstva ter način delovanja gasilnika. Mobilne aparate delimo na prenosne gasilnike, ki imajo od 1 do 20 kg in prevozne gasilnike od 20 kg naprej.

Vendar pazite, da ne precenite vaših sposobnosti, kot tudi nevarnosti ognja. Ob nastanku požara zato vedno pokličite gasilce, saj nobena materialna škoda ni primerljiva z vašim zdravjem in ogrožanjem vašega življenja.

Aparati na ABC prah so kakovostni in vsebujejo vse potrebne certifikate, ki jih zahtevajo slovenski zakoni. Pomembno je da veste tudi to, da ima gasilni aparat rok trajanja oz. veljavnost delovanja. Ta pri normalnih pogojih traja 2 leti. Gasilniki imajo nameščen tudi manometer in stranski nosilec za na steno, ki omogoča montažo gasilnega aparata. Tako bo vedno pri roki in ga v kritičnih trenutkih ne boste iskali ter se spraševali kje imate pospravljenega.

V Sloveniji je več kot 130 pooblaščenih enot za servis gasilnega aparata.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 122 € 0 € do 122 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. GALLUS (7)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.