• Natisni

Grelna telesa

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Pločevinasti radiatorji

Aluminijasti radiatorji

Pribor

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 915
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 915
1 2 3 4 5

Grelna telesa

Ogrevalna telesa sestavljajo del centralnega sistema, v katerem se po ceveh iz kotla prenaša topla voda. Najpogosteje uporabljena ogrevalna sistema so radiatorji. Z njimi segrevamo zrak v prostorih, velikost radiatorja pa določimo glede na velikost ogrevanega prostora, prepihovalno toploto in transmisijsko toploto oken in vrat. Povprečna življenjska doba radiatorjev ob normalni uporabi je 20 ali 30 let, daljše delovanje pa jim boste omogočili s pravilnim izborom, kakovostno izvedbo, montažo in ustreznim ter rednim vzdrževanjem.

Če urejate ali prenavljate ogrevalne sisteme, dobro načrtujte postavitev radiatorjev, ki niso le grelna telesa, temveč imajo lahko tudi funkcijo dekorativnega elementa v prostoru. V posameznih prostorih prilagodite izbiro radiatorja, velikost in materiale. V katerikoli prostor lahko namestite pločevinaste radiatorje z enocevnimi ali dvocevnimi sistemi, ki so na voljo v različnih slogih. Namenjeni so tako ogrevanju kot tudi sušenju perila.
V primerjavi s klasičnimi radiatorji se aluminijasti ponašajo z daljšo življenjsko dobo, enostavno sestavo in veliko izbiro dimenzij. Primerni so za ogrevanje stanovanjskih objektov in poslovnih prostorov.

V kopalnici lahko ogrevalno toploto širite s stilsko ujemajočimi se radiatorji, ki lahko ustvarijo klasični ali sodobni učinek. Glede na velikost kopalnice prilagodite izbiro dimenzij kopalniških radiatorjev, na katerih boste lahko sušili perilo in ogrevali prostor.

Zaradi ogrevanja je zrak v prostoru pogosto suh, zato je na radiator potrebno namestiti vlažilnik zraka, v katerega nalijete vodo.

Potrebujete dodatno pomoč pri izbiri grelnega sistema? Preverite nasvete Merkurjevih strokovnjakov

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 575 € 0 € do 575 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. AKLIMAT (386)
 2. ASADA (17)
 3. BIAL (25)
 4. COMAP (2)
 5. DUNAFERR D-EG (31)
 6. FAR (10)
 7. HERZ (10)
 8. ITAP (6)
 9. KOVINA (5)
 10. MARTINI (2)
 11. MINES-IB (5)
 12. POLIFOAM (1)
 13. SMART (73)
 14. STYLE ME (68)
 15. TERMA (4)
 16. UNIPIPE (1)
 17. VAFRA (9)
 18. VOGEL-&-NOOT (260)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.