• Natisni

Hranilniki vode

Nakup na obroke

Praktični nasveti

Storitev RečenoStorjeno

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov.

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Kombinirani

Solarni

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 13
1 2
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 13
1 2

Hranilniki vode

Hranilniki toplote so namenjeni kot dopolnilo za vse ogrevalne naprave, kot so kotli na trda goriva, toplotne črpalke, solarni sistemi, plinski kotli in kotli na pelete. Zalogovniki so omogočajo optimalno izkoriščanje energije in varčnejše ogrevanje. Lahko se uporabijo kot centri za združevanje toplotnih virov ali opravljajo funkcijo povečanja volumna vode ali ogrevanje sanitarne vode in prenos toplote z enega medija na drugega.

Ogrevalne naprave imajo v večjem delu ogrevalne sezone odvzem toplote manjši od 50%, to pa pomeni manj učinkovito zgorevanje in nastajanje škodljivih snovi. Če peči povežete na zbiralnik toplote, bo akumuliral presežno toploto, s tem pa boste ogrevali bolj gospodarno.

Z uporabo zalogovnika boste boljše izkoristili obstoječ vir ogrevanja in dosegli večje ugodje pri ogrevanju. Brez zalogovnika se naprave pogosto izklapljajo, izklapljanje in vklapljanje gorilnika pa ni zaželeno, saj se poveča poraba kuriva in onesnaževanje okolja.

V Merkurjevi ponudbi so na voljo ležeči ali pokončni kombinirani zalogovniki tople vode. Grelniki imajo vgrajene termometre in elektrogrelce z regulacijo. Izberete lahko tudi solarni grelnik, ki je izdelan iz kvalitetnega jekla in primeren za ogrevanje tople sanitarne vode, služi pa kot podpora ogrevanju.

Hranilnike uporabite za shranjevanje in pripravljanje tople vode za čas, ko so potrebe po topli vodi največje in jo pripravite takrat, ko je na razpolago dovolj energije. Zalogovnike uporabljamo v ogrevalnih sistemih na lesno biomaso, solarne sisteme, toplotno črpalko ali ko kombiniramo več virov toplote.

Zalogovniki vzamejo vso energijo iz kotla in drugih virov toplote, v grelna telesa pa ves čas dovajajo le potrebno količino energije. Toplota služi za ogrevanje po več ur, v prehodnem obdobju pa tudi več dni.

Če želite pomoč pri izbiri ogrevalnega sistema, preglejte nasvete Merkurjevih strokovnjakov

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 1800 € 0 € do 1800 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. SELTRON (10)
  2. STADLER (3)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.