• Natisni

Solarni

na stran
Št. zadetkov: 4
na stran
Št. zadetkov: 4

Solarni hranilniki vode

Hranilniki toplote so namenjeni kot dopolnilo za vse ogrevalne naprave, kot so kotli na trda goriva, toplotne črpalke, solarni sistemi, plinski kotli in kotli na pelete. Zalogovniki so omogočajo optimalno izkoriščanje energije in varčnejše ogrevanje.


Lahko se uporabijo kot centri za združevanje toplotnih virov ali opravljajo funkcijo povečanja volumna vode ali ogrevanje sanitarne vode in prenos toplote z enega medija na drugega.


Akumulatorji tople vode so primerni za uporabo v sodobnih sistemih ogrevanja, ki akumulirajo presežek toplotne energije kotla. Solarni grelniki so izdelani iz kvalitetnega jekla, so primerni za ogrevanje tople sanitarne vode in kot podpora ogrevanju.


Solarni hranilniki vode so povezani s solarnim sistemom in so primerni za uporabo v enodružinskih in večdružinskih hišah. Pri načrtovanju povezave s solarnim sistemom ne bomo dosegli želenega učinka, če bodo v sistemu prevelike toplotne izgube. Te pa niso odvisne le od toplotnih izgub hranilnika toplote, temveč tudi od priključkov in izgub v ceveh.


Pri urejanju ogrevalnega sistema si pomagajte z nasveti Merkurjevih strokovnjakov.

 

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 1200 € 0 € do 1200 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. SELTRON (4)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.