• Natisni

Klimatske naprave in ventilatorji

Popust na prenosne klimatske naprave velja od 22. do 30. 6. 2017 za izdelke na zalogi oz. do prodaje zalog. Popust ne velja na izdelke vključene v druge Merkurjeve akcije, izdelke označene s "klicajem", izdelke "Pokaži in prihrani".

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačno telefonsko naročanje

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Olajšajte si nakup! Omogočamo vam tudi naročanje izdelkov preko brezplačne telefonske številke 080 88 01. Telefonska naročila za izdelke, ki imajo košarico (ikona) lahko oddate od ponedeljka do sobote od 7:00 do 20:00. Pri naročilih preko telefona lahko izberete izključno plačilo po povzetju (plačilo preko plačilne kartice ni možno).

Zapri

Multi split

Prenosne

Split

Namizni in stoječi ventilatorji

Dodatna oprema

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 55
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 55
1 2 3 4 5

Klimatske naprave in ventilatorji

Vedno daljši poletni dnevi prinesejo tudi vedno višje temperature. Ker je v vročih prostorih s slabim zrakom težko opravljati svoje delo kakovostno, je na trgu veliko klimatskih naprav. Poskrbele bodo, da boste to poletje preživeli kar se da produktivno v prijetnih temperaturah znotraj prostorov. Vendar bodite pozorni pri njihovi uporabi! Nikoli ne nastavite prenizke temperature, glede na tisto, ki je v ozračju. Če bo temperaturna razlika prevelika, to lahko povzroči šok za vaše telo, s tem pa škodujete tudi vašemu zdravju.

Širok izbor klimatskih naprav ponuja različne modele in kakovosti glede na njihove tehnične lastnosti. Sprehodite se skozi Merkurjevo ponudbo in izberite ustrezno za vaš dom!

Prednost večine klimatskih naprav je, da opravljajo tako funkcijo hlajenja kot tudi ogrevanja prostora. Zaradi svojega načina delovanja zasedejo zelo malo prostora, napeljavo je možno skriti med stene, sam izgled prostora pa ne skazijo preveč. Vsebujejo prenosni daljinski upravljalnik.

Klimatskim napravam je možno regulirati jakost pihanja zraka (toplega ali hladnega), nekatere pa imajo celo možnost avtomatskega vklopa.

Split modeli so sestavljeni iz zunanjega in notranjega dela, med seboj pa sta povezana z električnimi cevmi in napeljavo za hladilni plin. Zunanji del vsebuje hladilni kompresor ter ventilator z rešetko, notranji del pa omogoča ogrevanje oz. hlajenje prostora.

Želite, ohladiti več različnih prostorov? Odločite se za prenosno klimatsko napravo, katere prednost je prepoznana že v samem imenu – prenosljivost. Oblikovane so tako, da je njihov transport čim enostavnejši, prav tako pa ne zasedejo veliko prostora in imajo tudi vse lastnosti stenskih klim.

Kakšno kakovost klimatske naprave boste izbrali je predvsem odvisno, kako močno želite shladiti vaše prostore – torej od dimenzij prostora in števila ljudi, ki se po navadi nahajajo v njem. Pred nakupom pa se pozanimajte tudi o tem, koliko energije sama klimatska naprava porabi, torej v kateri energijski razred sodi. Poskrbite za ohranjanje okolja, hkrati pa boste tudi vi privarčevali pri stroških.

Če vam trenutno klimatska naprava ne ustreza, je njeno odlično nadomestilo tudi ventilator. Lahko se odločite za namiznega ali stoječega. Sicer prostora ne ohladi tako trajno, kot bi to naredila klima, vendar pa vedno poskrbi za prijetno ozračje, v katerem boste enostavno delali.

Potrebujete dodatno pomoč pri izbiri klimatske naprave? Preverite Merkurjeve nasvete

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 1200 € 0 € do 1200 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. ARGO (1)
 2. ASADA (1)
 3. BEKO (3)
 4. DAIKIN (1)
 5. DELONGHI (3)
 6. GORENJE (12)
 7. GREE (3)
 8. HURRICANE (3)
 9. INVENTOR (6)
 10. MQ (4)
 11. SAMSUNG (3)
 12. VIVAX (15)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.