• Natisni

Električni kotli

na stran
Št. zadetkov: 6
na stran
Št. zadetkov: 6

Električni kotli

Pri izbiri ustreznega načina ogrevanja vašega domovanja, igrajo pomembno vlogo številni dejavniki. Med njimi predvsem onesnaževanje okolja, stroški nakupa energenta, način gradnje hiše in tudi vaše želje oz. potrebe.

Ker je nabor ogrevalnih sistemov velik in je velikokrat težko izbrati najbolj optimalnega, s katerim bi zadovoljili vse potrebe. Zatorej, da bo izbira nekoliko lažja, smo v Merkurju za vas pripravili številne nasvete iz področja ogrevanja. Priporočamo, da jih pregledate, saj boste zagotovo našli kakšno še nepoznano informacijo in uporabne trike.

Električne kotle je možno uporabljati kot samostojno napravo ali v kombinaciji s plinskim kotlom in kaminom. Pri ogrevanju z takšnim tipom kotla bomo veliko naredili za okolje. Saj ta način ogrevanja ne prinese onesnaževanja okolja s škodljivimi emisijami. Izkoristek energije pa je skoraj stoodstoten.

Inovativne tehnične lastnosti zagotavljajo brezhibno, tiho in varno delovanje. Električni kotli so zasnovani tudi za talno ogrevanje in omogočajo vzporedno delovanje z drugim grelnim sistemom.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 960 € 0 € do 960 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. VAILLANT (6)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.