• Natisni

Kotli na tekoča goriva

na stran
Št. zadetkov: 7
na stran
Št. zadetkov: 7

Kotli na tekoča goriva

Prenavljate starogradnjo ali ste si zgradili lastni dom? Vsako domovanje potrebuje tudi ustrezen ogrevalni sistem. Kakšnega boste izbrali je odvisno od vaših želj in predvsem načina gradnje.

Za večje hiše so odlična izbira kotli na tekoča goriva, ki so izdelani iz visokokakovostnega jekla. Kot energent se zanje uporablja kurilno olje. Njihova uporaba optimizira uporabo energije, hkrati pa se poskrbi tudi za varstvo okolja.

Poleg klasičnih kotlov, ki ogrevajo s pomočjo enega tipa energenta, se lahko v Merkurju odločite tudi za kombinirane kotle z ločenimi kurišči. To pomeni, da se eden uporablja za kurjenje s peleti, drugi pa za kurjenje ostalih vrst goriv.

Zgorevanje v kotlih na tekoča goriva je popolno, zatorej jih ni potrebno velikokrat čistiti. Načeloma pa je njihovo vzdrževanje enostavno.

Priporočamo vam, da pred nakupom novega ogrevalnega sistema preberete še Merkurjeve nasvete o ogrevanju, kjer boste izvedeli marsikatero zanimivo informacijo. Prav tako smo za vas pripravili trike za čim boljše varčevanje pri ogrevanju.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 4000 € 0 € do 4000 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. STADLER (5)
  2. TOPLING (2)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.