• Natisni

Obtočne črpalke

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Storitev RečenoStorjeno

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Navojne

Prirobnične

Pribor

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 21
1 2 3
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 21
1 2 3

Obtočne črpalke

Obtočne črpalke se uporabljajo za namakanje, pri stavbni tehniki, splošni industriji, elektrarnah … Delijo se na navojne in prirobnične. Namenjene so za črpanje ogrevalne vode, hladne vode in mešanic voda-glikol brez abrazivnih snovi v ogrevalnih, hladnovodnih in hladilnih sistemih.

Črpalke je možno priklopiti tudi v manjših prostorih, saj so zelo prilagodljive in ustrezajo različnim ogrevalnim sistemom.

Pred nakupom preverite različne modele obtočnih črpalk, saj se med seboj razlikujejo po zmogljivosti, različnih funkcijah in kvaliteti. Izberite za vaš dom najbolj primerno. Nekatere pri nakupu vsebujejo že ustrezna privijala (imenovana holandci), pri določenih modelih, pa je le te potrebno dokupiti. Pri nakupu pazite tudi na energijsko oznako, ki jo črpalka vsebuje.

Črpalke, ki omogočajo visoko učinkovitost, po navadi vsebujejo motor s permanentnim magnetom. So izredno priročne, saj ne zasedejo veliko prostora v hiši.

Obtočne črpalke so lahko opremljene z LED prikazovalnikom, ki stalno prikazuje porabo energije, zaželena pa je tudi funkcija avtomatskega nočnega znižanja, ki vam omogoča zmanjšanje porabe energije na minimum pri kotlih z varčevalno funkcijo. 

Če potrebujete dodatno pomoč pri urejanju ogrevalnega sistema, preverite nasvete Merkurjevih strokovnjakov

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 770 € 0 € do 770 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. GRUNDFOS (9)
  2. IMP (10)
  3. UNACL (1)
  4. WILO (1)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.