• Natisni

Razvod

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Storitev RečenoStorjeno

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Črni in bakreni fitingi

Alumplast cevi

Razdelilne omarice in razdelilci

Cevna izolacija

Pribor

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 417
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 417
1 2 3 4 5

Razvodni elementi

Se v hladnih dneh radi skrivate na toplem? Poskrbite, da bo toplota v vašem domu stalna in jo boste v prostore dovajali brez težav. Hišo ali stanovanje opremite z ogrevalnim sistemom, ki vam najbolje ustreza in poskrbite za brezhibno napeljavo.

Pred napeljavo se posvetujte s strokovnjaki, ki naj vam pomagajo načrtovati razvod; po pripomočke in vse potrebno pa zavijte v Merkur. Na voljo so cevna držala za baker, dvojne in enojne bakrene fitinge, medeninasti kosi, spojna držala in cevne rozete za baker ter bakrene cevi.

Alumplast cevi lahko uporabite za napeljavo ogrevanja, vodovoda in hlajenja; izolacijske cevi pa so primerne za izolacijo sanitarnih in klimatskih instalacij, cevovodov za hladno vodo in toplovodov, kanalizacijskih cevi in centralnih kurjav. Merkurjeva ponudba vsebuje tudi termoizolacijske cevi, ki preprečujejo prenos tekoče vode ali zraka in nudijo zaščito pred rosenjem cevovodov.

Če prenavljate ali gradite dom, z razdelilnimi omaricami poskrbite za zaščito pred izpadom električnega toka. Omarice omogočajo enostavno označevanje, napeljevanje vodnikov in spreminjanje nastavitve vrat.

Za urejanje napeljav uporabite zanesljive pripomočke, s katerimi bo instalacija potekala varno. Kupujte le izdelke iz visokokvalitetnega materiala, ki so namenjeni hitri montaži. Pri razvodih ne pozabite na odzračevalne lončke, cevna držala, manometrke, spojke in navojne lovilnike nesnage. 

Če potrebujete dodatno pomoč pri urejanju ogrevanja, naj vam pri tem pomagajo nasveti Merkurjevih strokovnjakov

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 370 € 0 € do 370 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. ASADA (4)
 2. DOMIR (6)
 3. GRAMA (37)
 4. HALCOR (2)
 5. ISOPIPE (9)
 6. ITAP (65)
 7. IZOTERM PLAMA (2)
 8. JAKO (23)
 9. KLEČ (26)
 10. KOVINA (10)
 11. MAJDANPEK (9)
 12. PLAMAFLEX (28)
 13. POLPLAST (3)
 14. SELTRON (1)
 15. SIM (125)
 16. TAPRO (12)
 17. UNIPIPE (22)
 18. VAFRA (27)
 19. WIKA (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.