• Natisni

Regulacija

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Storitev RečenoStorjeno

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 21
1 2 3
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 21
1 2 3

Regulacija

V Merkurju vam ponujamo naprave za regulacije temperature. Našli boste termostate in tipala. Termostat je naprava katera vam omogoča ohraniti konstantno temperaturo zraka v prostoru. Narejen je po principu termometra. Z njegovo uporabo se zmanjša prekomerna uporaba ogrevalnih sistemov, s tem pa se zmanjša tudi strošek.

Vi nastavite temperaturo, ki jo želite imeti v prostoru in termostat bo sam reguliral, kdaj se more ogrevalni sistem vključiti (torej kadar je temperatura nižja od nastavljene) in začeti ogrevati vašo hišo. Prav tako bo zaznal kdaj je prostor ogret na želeno temperaturo in bo ogrevalni sitem izključil.

Priporočamo da se za nakup termostata odločite, če imate manjšo hišo ali stanovanje z enostavnim ogrevalnim sistemom na olje oz. plin. Prav tako je termostat ustrezen za objekte, ki imajo regulator ogrevanja, v posameznem prostoru pa mora biti temperatura drugačna kot v večini objekta.

Uporaba aparatov za regulacijo je enostavna, saj se želene omejitve nastavi le s pomočjo gumbov. Priporočljivo je , če ima naprava še različne programe, ki pripomorejo k še večjemu prihranku. Tako je na primer možno izbrati tedenske časovne programe, dnevno-nočni program, EKO program.

Ste pomislili kaj se zgodi z gretjem prostora ko odidete na počitnice? Zakaj bi celoten ogrevalni sistem izklapljali in ga priklopili šele ko se vrnete. Da se bo hiša ustrezno segrela, bo sistem potreboval zelo veliko časa, vas pa bi zaman zeblo. Če se odločite za termostat, ki vsebuje tudi počitniško funkcijo, bo teh težav hitro konec. Običajno imate možnost nastavitve več deset dni in tako lahko že v naprej splanirate kdaj se hiša začne ponovno ogrevati, vi pa se boste vrnili v prijeten topel objem vašega doma.

Termostati niso primerni le za ogrevanje zraka, pač pa tudi ogrevanje sanitarne vode. Prav tako je z njimi možno hlajenje prostora, če ga le imate povezanega z ustreznimi hladilno-ogrevalnimi napravami.

Svoj dom ogrevajte preudarno in si pomagajte z nasveti Merkurjevih strokovnjakov. 

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 130 € 0 € do 130 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. EMOS (5)
  2. EWT (2)
  3. HONEYWELL (3)
  4. SELTRON (10)
  5. VETO (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.