• Natisni

Regulacija

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 21
1 2 3
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 21
1 2 3

Regulacija

V Merkurju vam ponujamo naprave za regulacije temperature. Našli boste termostate in tipala. Termostat je naprava katera vam omogoča ohraniti konstantno temperaturo zraka v prostoru. Narejen je po principu termometra. Z njegovo uporabo se zmanjša prekomerna uporaba ogrevalnih sistemov, s tem pa se zmanjša tudi strošek.

Vi nastavite temperaturo, ki jo želite imeti v prostoru in termostat bo sam reguliral, kdaj se more ogrevalni sistem vključiti (torej kadar je temperatura nižja od nastavljene) in začeti ogrevati vašo hišo. Prav tako bo zaznal kdaj je prostor ogret na želeno temperaturo in bo ogrevalni sitem izključil.

Priporočamo da se za nakup termostata odločite, če imate manjšo hišo ali stanovanje z enostavnim ogrevalnim sistemom na olje oz. plin. Prav tako je termostat ustrezen za objekte, ki imajo regulator ogrevanja, v posameznem prostoru pa mora biti temperatura drugačna kot v večini objekta.

Uporaba aparatov za regulacijo je enostavna, saj se želene omejitve nastavi le s pomočjo gumbov. Priporočljivo je , če ima naprava še različne programe, ki pripomorejo k še večjemu prihranku. Tako je na primer možno izbrati tedenske časovne programe, dnevno-nočni program, EKO program.

Ste pomislili kaj se zgodi z gretjem prostora ko odidete na počitnice? Zakaj bi celoten ogrevalni sistem izklapljali in ga priklopili šele ko se vrnete. Da se bo hiša ustrezno segrela, bo sistem potreboval zelo veliko časa, vas pa bi zaman zeblo. Če se odločite za termostat, ki vsebuje tudi počitniško funkcijo, bo teh težav hitro konec. Običajno imate možnost nastavitve več deset dni in tako lahko že v naprej splanirate kdaj se hiša začne ponovno ogrevati, vi pa se boste vrnili v prijeten topel objem vašega doma.

Termostati niso primerni le za ogrevanje zraka, pač pa tudi ogrevanje sanitarne vode. Prav tako je z njimi možno hlajenje prostora, če ga le imate povezanega z ustreznimi hladilno-ogrevalnimi napravami.

Svoj dom ogrevajte preudarno in si pomagajte z nasveti Merkurjevih strokovnjakov. 

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 130 € 0 € do 130 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. EMOS (5)
  2. EWT (2)
  3. HONEYWELL (3)
  4. SELTRON (10)
  5. VETO (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.