• Natisni

Rezervoarji

Plastični

Kovinski

Pribor

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)

Rezervoarji

Če svoj dom ogrevate s kotli na tekoča goriva, potem veste, kako pomembno je shranjevanje kurilnega olja. Odlična možnost shranjevanja so rezervoarji oz. cisterne, izdelane iz plastike ali kovine.

Rezervoarji so opremljeni s sistemom, ki preprečuje širjenje neprijetnega vonja iz cisterne po prostoru, zato jih lahko postavimo v različne večnamenske prostore. Sistemi rezervoarjev so modularni, kar pomeni, da s postavitvijo posameznih cistern obliko prilagodimo prostoru in obenem zagotovimo dovoljšno prostornino.

Pri iskanju trpežnega rezervoarja zavijte v Merkur in v ponudbi poiščite tudi pločevinaste ali ovalne kovinske rezervoarje. Cisterne boste enostavno namestili, zagotovile pa vam bodo kvaliteten nadzor tesnosti. Za varno hranitev olja so primerne tudi plastične cisterne, ki vsebujejo zaščito pred izlitjem, zato ne potrebujete zbiralnega prostora.

Za tekoče delovanje rezervoarjev poiščite tudi filtre za oljni lonček in polnilno kapo, varno hranitev pa vam bo omogočil v rezervoarje vgrajen sistem, ki preprečuje širjenje vonja.

Potrebujete pomoč pri učinkovitem ogrevanju? Preberite Merkurjeve nasvete

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 870 € 0 € do 870 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. KOŽELJ (3)
  2. ROTEX (8)
  3. SVETINA (10)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.