• Natisni

Rezervoarji

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Storitev RečenoStorjeno

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Plastični

Kovinski

Pribor

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)

Rezervoarji

Če svoj dom ogrevate s kotli na tekoča goriva, potem veste, kako pomembno je shranjevanje kurilnega olja. Odlična možnost shranjevanja so rezervoarji oz. cisterne, izdelane iz plastike ali kovine.

Rezervoarji so opremljeni s sistemom, ki preprečuje širjenje neprijetnega vonja iz cisterne po prostoru, zato jih lahko postavimo v različne večnamenske prostore. Sistemi rezervoarjev so modularni, kar pomeni, da s postavitvijo posameznih cistern obliko prilagodimo prostoru in obenem zagotovimo dovoljšno prostornino.

Pri iskanju trpežnega rezervoarja zavijte v Merkur in v ponudbi poiščite tudi pločevinaste ali ovalne kovinske rezervoarje. Cisterne boste enostavno namestili, zagotovile pa vam bodo kvaliteten nadzor tesnosti. Za varno hranitev olja so primerne tudi plastične cisterne, ki vsebujejo zaščito pred izlitjem, zato ne potrebujete zbiralnega prostora.

Za tekoče delovanje rezervoarjev poiščite tudi filtre za oljni lonček in polnilno kapo, varno hranitev pa vam bo omogočil v rezervoarje vgrajen sistem, ki preprečuje širjenje vonja.

Potrebujete pomoč pri učinkovitem ogrevanju? Preberite Merkurjeve nasvete

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 900 € 0 € do 900 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. KOŽELJ (3)
  2. ROTEX (8)
  3. SVETINA (10)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.