• Natisni

Solarni sistemi

Nakup na obroke

Praktični nasveti

Storitev RečenoStorjeno

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov.

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

na stran
Št. zadetkov: 3
na stran
Št. zadetkov: 3

Ploščati in vakuumski solarni sistemi

Ogrevalne naprave v vašem domu lahko dopolnite s sončnim sistemom. Z namestitvijo sončnih kolektorjev prispevate k zmanjšanju CO2 izpustov in odgovorno ravnate z okoljem. Solarni sistemi so neizčrpen in tih vir energije, ki omogočajo napajanje radia, TV, prenosnih računalnikov, hladilnikov in drugih električnih naprav.

Nekateri solarni sistemi so namenjeni napajanju v manjših objektih za prosti čas in zadoščajo za razsvetljave in radio, drugi sistemi pa so primernejši za večje potrebe. Sprejemniki sončne energije pretvarjajo sončno energijo za ogrevanje prostorov in pridobivanje tople sanitarne vode.
Solarne pakete sestavljajo toplotni kotli in sončni kolektorji, ki jih uporabljamo za ogrevanje sanitarne vode ali jih vključimo v kombinirani sistem ogrevanja pri ogrevanju stanovanjskih prostorov, šol, zdravstvenih domov, bazenov in vrtcev.
Solarni sistemi so zaradi porabe obnovljive sončne energije okolju zelo prijazni, saj pripomorejo k zmanjšanju izpustov toplogrednih plinov. S solarnimi sistemi lahko zadostite več kot polovici potreb po topli sanitarni vodi.

V Merkurjevi ponudbi so na voljo ploščati in vakuumski solarni sistemi, ki so kakovostni in preizkušeni ter jih je mogoče kombinirati z drugimi ogrevalnimi sistemi. S solarnimi sistemi boste privarčevali pri stroških za ogrevanje, stroški investicije v solarni sistem pa se vam bodo kmalu povrnili. Razlika med solarnim sistemom in toplotno črpalko je, da črpalka samo pretvarja toploto znotraj prostora in zato v kurilni sezoni ni smiselna.

Pred izbiro solarnega sistema se dobro pozanimajte o solarnih sistemih, katerih dnevna poraba tople sanitarne vode znaša do 100 litrov na člana gospodinjstva. Skupaj s podporo pri ogrevanju prostorov je minimalna prostornina hranilnika toplote 500 litrov.

Preverite Merkurjeve nasvete za učinkovito ogrevanje

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 2069 € 0 € do 2069 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. HIDRIA (1)
  2. SELTRON (2)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.