• Natisni

Štedilniki

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 20
1 2 3
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 20
1 2 3

Štedilniki

V hladnih dneh si lahko s pomočjo tradicionalnih štedilnikov pričarate prijetno vzdušje. Prazniki bodo lepši v osrčju doma s pogledom na zasneženo pokrajino in z gretjem ob domačem štedilniku.


Štedilniki so izdelani iz kvalitetne pločevine za ogrodje, vsi zunanji pokrivni elementi štedilnika pa so emajlirani. Takšna je tudi notranjost štedilnika, zato je čiščenje štedilnika občutno enostavnejše. Nekateri modeli imajo steklokeramične, drugi pa jeklene plošče za kuhanje. Kurišča so obložena s kvalitetnimi toplotno odpornimi opekami.
Vrata pri nekaterih modelih štedilnikov imajo vgrajen termostat za možnost sledenja temperature v pečici, sodobnejši štedilniki pa omogočajo dva položaja rešetke v kurišču – prilagojeno za poletje in zimo.


Štedilniki bodo vaš dom prijetno ogreli, hkrati pa so primerni tudi za kuhanje na plošči ali peko v pečici. Kot gorivo svetujemo uporabo trdih energentov, posebno suhega lesa. Nad štedilniki bodo navdušeni vsi, ki si želijo ekonomičnega in ekološko čistega vira kuhanja in ogrevanja.


Ob nakupu štedilnika ne pozabite na energente in goriva, s katerimi boste kurili. Poskrbite, da bodo vedno suha in jih primerno skladiščite.


Preglejte Merkurjevo ponudbo štedilnikov in se navdušite nad kombinacijo nostalgične topline in sodobne tehnologije. Da vas pozimi ne bo zeblo, preberite Merkurjeve nasvete, ki so jih za vas pripravili strokovnjaki – preverite različne načine ogrevanja.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 1000 € 0 € do 1000 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. ALFA PLAM (19)
 2. PLAMEN (1)

ZMOGLJIVOST SEGREVANJA DO

 1. 125 M3 (2)
 2. 128 M3 (2)
 3. 130 M3 (1)
 4. 150 M3 (4)
 5. 160 M3 (8)
 6. 345 - 575 M3 (3)
Prikaži manj   Prikaži več  

SISTEM OGREVANJA

 1. TOPLOVODNI (3)
 2. TOPLOZRAČNI (17)

ENERGENT

 1. DRVA (20)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.