SAMO še do 26. 9.
izkoristi do 15 % popust na izdelke BELE TEHNIKE
  • Natisni

Štedilniki

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 24
1 2 3
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 24
1 2 3

Štedilniki

V hladnih dneh je lep občutek, ko sedimo ob toplem ognju, se grejemo in družimo. V osrčju doma s pogledom na zasneženo pokrajino si privoščite branje knjige, v miru večerjajte in se v prazničnih časih obdarujte z družino in prijatelji.
Vaš dom lahko polepšate in ogrejete s kamini, ki jih izberite glede na prostorske zmožnosti, namen – ali bo dodan centralnemu ogrevanju ali bo služil kot dekorativni element – ali pa glede na stil opreme v domu. Če razmišljate o kaminu v novogradnji, je najbolj smiselna odločitev kamin, v že zgrajenih  stanovanjskih objektih pa so najprimernejše kaminske peči, ker so bolj prilagodljive, za njihovo namestitev pa niso potrebni večji gradbeni posegi.

Če se odločite za kamin, premislite, ali bo le okrasni element v stanovanju ali boste z njim dodatno ogreli domovanje. Pri načrtovanju postavitve kamina je pomemben tudi dimnik, ki nikoli ne sme biti manjši od odprtine za dimnik na kaminu. Kaminov ne smemo vgrajevati v prostore, kjer so prisotni eksplozivni ali vnetljivi elementi ali v prostore, kjer so že naprave z delovanjem na ogenj.

Za pristen občutek in ustvarjanje romantične atmosfere bodo pravi kamini na trda goriva ali kaminske peči, ki bodo vaš dom odele v toploto. Peči omogočajo sodobnejše rokovanje z daljinskimi upravljalniki in so primerne za vgradnjo v energetsko varčne hiše.

Za ogrevanje in kuhanje lahko v svojo kuhinjo vnesete občutek domačnosti s štedilniki na trda goriva, ki so primerna za kuhanje na plošči, pečenje in ogrevanje stanovanjskih površin. Za njihovo ogrevanje so najboljša bukova drva ali druga trda goriva, kot so briketi.

V Merkurjevi ponudbi so na voljo tudi plinske peči z ventili v primeru uhajanja plina, hkrati pa se za vzdrževanje kamina ali drugega grelnega telesa opremite s sesalniki za pepel, dodatki za kamin in pribor – lopatice, klešče in pribor za čiščenje.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 1210 € 0 € do 1210 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. ALFA PLAM (18)
  2. PLAMEN (6)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.