• Natisni

OPAŽNO OLJE TKK UNIMAZ E 200KG

Šifra izdelka: 654576

Cena:
719,29 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
UNIMAZ E je opažna emulzija za zaščito in lažje odstranjevanje vseh vrst opažev. Poraba: 0,015 - 0,025 kg/m2 odvisno od vrste in stanja opaža.

Unimaz E je na osnovi voskov pripravljeno opažno sredstvo, primerno zlasti za kovinske in plastične opaže in kalupe. Nanesena v zelo tankem sloju tvori zaščitni film med betonom in površino opaža in na ta način ščiti beton in opaž / kalup. S tem premazom dosežemo: -hitro in lahko odstranjevanje tako enostavnih kot izvedbeno zahtevnih opažev brez nevarnosti poškodb ostrorobih delov strdelega betona, -zaščito kovinskih opažnih površin pred korozijo in s tem podaljšanje uporabnosti opažev, -popolno nevtralnost glede na čas vezanja cementa v betonu, -dobro sprijemljivost malte ali novonanešenega betona z betonom, ki je bil prej zabetoniran v tako zaščitenem opažu / kalupu, -zmanjšanje pogostosti čiščenja opažev, -časovno stabilnost nanesenega filma - na zaščitene opažne površine lahko nanesemo svež beton tudi še po 24 urah, ne da bi film izgubil svoje namenske pozitivne lastnosti. PORABA IN NAVODILA ZA UPORABO - Poraba: 0,015 - 0,025 kg/m2 odvisno od vrste in stanja opaža. - Unimaz E lahko na opaž nanašamo ročno (s čopičem, krpo, itd.) ali strojno z brizganjem. Nanesena emulzija se mora posušiti, kar je opaziti, ko izgine bela barva. Za doseganje najboljšega učinka ločevanja zadostuje zelo tanek sloj Unimaza E. Pri nanašanju na filigransko izdelane opaže z manjšimi poglobitvami moramo paziti, da se emulzija ne nabira v njih! - Pomembno opozorilo: - V zimskem času mora imeti Unimaz E pred uporabo vsaj 10°C, sicer ga zaradi povečane viskoznosti težko nanašamo oziroma ga nanesemo v predebelem sloju! - Unimaza E ne smemo nanašati na pomrznjene kalupe, ker na njih zaradi vodne osnove zmrzne in ne opravi svoje funkcije!
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj