• Natisni

OZNAČEVALNI BARVNI SPREJ MITOL MITOFLEKS RDEČ 500 ML

Šifra izdelka: 580645

Cena:
5,79 € /KOS
 
Cena za L 11,5800 €
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Hitrosušeča barva v razpršilu za označevanje v gozdarstvu in gradbeništvu. Primerna za označevanje dreves, drevesnih površin, instalacij pri novogradnjah, za razna označevanja v gradbeništvu, za barvanje lesenih obcestnih količkov in drugo. Barvne oznake so obstojne 2-3 leta. Oznake so odporne na vremenske vplive.

  • Zaščitena šoba razpršilca.
  • Za označevanje dreves za posek.
  • Za označevanje instalacij pri novogradnjah.

Šoba razpršilca je zaščitena s pokrovno kapo. Prši enakomerno v vseh položajih spreya. Lastnosti barve: - odličen oprijem na vse vrste površin: les, beton, kamen, pločevina, steklo, keramika, mavčne plošče, asfalt, tkanine, karton, guma, umetne mase, razen na ekspandirani (EPS) in ekstrudirani (XPS) polistiren, - barvne oznake se hitro osušijo, povprečen čas sušenja 1-2 minuti, - barva ima odličen oprijem na suho in vlažno podlago, - barvne oznake so odporne proti vremenskim vplivom, - označevanje z barvo je mogoče v vseh vremenskih pogojih, - oznake s signalnimi barvami so zaradi fluorescentnega pigmenta vidne na daljše razdalje, - oznake s signalnimi barvami so zaradi fluorescentnega pigmenta dobro vidne tudi v slabših vremenskih razmerah, - barvne oznake so obstojne 2- 3 leta, - sprej je polnjen z okolju prijaznim plinom, brez freonov, - barva ne vsebuje kadmija, svinca in ostalih težkih kovin. - barva v spreju je odporna na zamrzovanje do 20°C.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
VARNOSTNI LIST


  • NEVARNO
  • ZELO LAHKO VNETLJIV AEROSOL
  • POVZROČA HUDO DRAŽENJE OČI
  • POSODA JE POD TLAKOM: LAHKO EKSPLODIRA PRI SEGREVANJU
  • LAHKO POVZROČI ZASPANOST ALI OMOTICO
  • PONAVLJAJOČA IZPOSTAVLJENOST LAHKO POVZROČI NASTANEK SUHE ALI RAZPOKANE KOŽE.S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj