Merkurjeve oznake izdelkov

Akcija

Akcija

Z oznako "AKCIJA" označujemo izdelke, ki imajo znižano redno maloprodajno ceno in so vključeni v eno od Merkurjevih akcij.

Razdeljena cena

Razdeljena cena

Izdelek, ki je na voljo po "RAZDELJENI CENI", lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja! Možen nakup po „razdeljeni ceni“ je pri nakupu izdelka nad 125 €. Cena izdelka je preprosto razdeljena na 10 delov, pri čemer prvi obrok poravnate ob nakupu, ostale pa v naslednjih 9 mesecih. EOM 0 %!

Klicaj

Oznaka s klicajem

Z "OZNAKA S KLICAJEM" označujemo kakovostne izdelke po ugodni ceni.

Pokaži in prihrani

Pokaži in prihrani

Cena "POKAŽI IN PRIHRANI" je akcijska cena, ki velja pri nakupu le ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja, in ne velja v franšiznih prodajalnah. Če še nimate Merkurjeve kartice zaupanja, se oglasite na glavnem informacijskem pultu v najbližjem Merkurjevem trgovskem centru. S prodajalcem boste izpolnili pristopno izjavo, jo podpisali in takoj dobili že aktivno kartico.

Outlet

Outlet

Z oznako "OUTLET" označujemo izdelke, katerih se proizvodnja zaključi in niso več dobavljivi za trgovski center. Zato je izdelek lahko brez embalaže, v poškodovani embalaži ali razstavni eksponat. Akcija Izberi svoj popust ne velja za Izdelke z oznako "OUTLET". Kupljenih izdelkov ne menjamo in ne vračamo kupnine.

Čistimo

Čistimo

Z oznako "ČISTIMO" označujemo izdelke, ki ne bodo več vključeni v Merkurjev asortiman. Kupljenih izdelkov ne menjamo in ne vračamo kupnine.

Novo

Novo

Z oznako "NOVO" označujemo izdelke, ki so na novo vključeni v Merkurjev asortiman.

Sezonsko znižanje

Sezonsko znižanje

Z oznako "SEZONSKO ZNIŽANJE" označujemo izdelke, ki so v akciji in so izključno sezonski.

Popust takoj

Popust takoj

Z oznako "POPUST TAKOJ" označujemo izdelke, katerim se ob nakupu, na blagajni obračuna takojšen popust.

Odprodaja

Z oznako "ODPRODAJA" označujemo izdelke, ki ne bodo več vključeni v Merkurjev asortiman.

Zadnji kosi

Z oznako "ZADNJI KOSI" označujemo izdelke, katerih zaloga je minimalna. Izdelki po odprodaji ne bodo več vključeni v Merkurjev asortiman. Kupljenih izdelkov ne menjamo in ne vračamo kupnine.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj