• Natisni

PARNI ČISTILNIK HOOVER CAP 1700 D 011

Šifra izdelka: 2485700

Cena:
99,90 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi pri dobavitelju – Dostavimo v 12 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €

Parni čistilnik Hoover CAP 1700 D 011 Moč: 1700 W Nastavek za čiščenje z dvojno glavo: klasičen nastavek in trikotni nastavek s krtačo Priložen nastavek za čiščenje tepihov in 2 krpi Pripravljen: 30 sekund Avtonomija: 20 minut Rezervoar: 0,7 l Ročaj za prenašanje Samostoječ POZABITE NA ČISTILA Steamjet SSN 1700 je aparat za čiščenje tal s paro, ki odpravi potrebo po uporabi kemičnih čistilnih sredstev. Temeljito očisti vaša tla in uniči 99,9 % običajnih bakterij in bacilov. Obenem odstrani tudi alergene in pršice, tako da je okolje veliko bolj prijazno tudi za osebe, ki imajo težave z alergijami. Poleg klasičnega nastavka za čiščenje trdnih površin in tepihov ima trikotni nastavek za čiščenje s krtačo in nastavke 2v1. Moč je 1700 W, rezervoar 0,7 l, sredstvo za mehčanje vode in ročaj za prenašanje. Higiena in čistoča v vašem domu Steamjet omogoča učinkovito čiščenje vseh površin v vašem domu na okolju prijazen, saj ni potrebe po uporabi kemičnih čistilnih sredstev. Temeljito očisti vaša tla in uniči 99,9 % običajnih bakterij in bacilov. Obenem odstrani tudi alergene in pršice, tako da je okolje veliko bolj prijazno tudi za osebe, ki imajo težave z alergijami. Steamjet je primeren za čiščenje trdih tal, na primer marmorja, keramike, parketa in linoleja, a tudi za čiščenje preprog, saj je opremljen s posebnim adapterjem za čiščenje preprog. Steamjet zagotavlja izjemno učinkovitost in največjo moč, kar omogoča njegovih 1700 Wattov. Steamjet je pripravljen za delo v samo 30 sekundah. Snemljivega rezervoarja za vodo ni treba pogosto polniti, saj je njegova prostornina velika. Hooverjevemu aparatu Steamjet sta priloženi dve krpi za večkratno uporabo, primerni za pranje v pralnem stroju.

Tehnične specifikacije

VRSTA /
MOČ 1700 W
BARVA SIVA
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj