• Natisni

PARNI LIKALNIK BOSCH TDA 3028210 SENSIXX''X DA 30

Šifra izdelka: 2311323

Cena:
64,90 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Sensor Secure - aparat se avtomatsko izklopi, ko ga odložite in se ponovno segreje, ko ga dvignete, trojna funkcija čiščenja s samočistilnim sistemom, zaščita pred kapljanjem, navpična para.

  • Trojna funkcija čiščenja.

Priključna moč: največ 2800 W Parni sunek: 180 g Trajna para: 40 g/min AdvancedSteam System: izboljšana porazdelitev pare zahvaljujoč izboljšani obliki in porazdelitvi luknjic Varnost SensorSecure: likalnik se izklopi, ko ga odložimo, in se zelo hitro segreje, ko ga ponovno dvignemo Udobje Večsmerna CeraniumGlissée likalna ploskev - za gladko likanje v vseh smereh brez gub 3AntiCalc: trojna čistilna funkcija s self-clean, calc'n clean in vgrajenim anti-calc sistemom QuickFilling: večja polnilna odprtina s pokrovom za hitro in enostavno polnjenje/praznjenje Posebno dolg tekstilni kabel (2 m) z gibljivim spojem in možnostjo navijanja Velik prozoren rezervoar (320 ml), za hitro in enostavno polnjenje Ergonomska oblika za udobno likanje: - udoben ročaj SoftTouch - ergonomsko oblikovani veliki gumbi Zaščita pred kapljanjem Navpična para Natančno likanje zaradi ozke likalne konice Dodatne funkcije Funkcija pršenja Variabilno nastavljiva para (6 stopenj) Brezstopenjska nastavitev temperature s pomočjo vrtljivega gumba Prikaz delovanja

Tehnične specifikacije

MOČ 2800 W
LIKALNA PLOSKEV CERA-GLISSÉE
KONSTANTEN IZPUST PARE DO 40 G/MIN
SUNKOVIT IZPUST PARE DO 180 G/MIN
ODSTRANJEVANJE VODNEGA KAMNA DA
FUNKCIJE LIKALNIKA 3ANTICALC: TROJNA ČISTILNA FUNKCIJA S SELF-CLEAN
PROSTORNINA REZERVOARJA 0,32 L
BARVA MODRA
TEŽA 1,5 KG
GARANCIJA 2 LETI
VRSTA PARNI
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj