• Natisni

PARNI LIKALNIK BOSCH TDA 703021 SENSIXX'X DA70 I-TEMP

Šifra izdelka: 2104093

Cena:
93,90 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi pri dobavitelju – Dostavimo v 7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Moč: 3000 V, brezstopenjska nastavitev temperature.

  • Samodejni varnostni izklop.
  • I Temp nastavitev.

Priključna moč: največ 3000 W i-Temp: Ena nastavitev temperature za vse vrste tkanin. Enostavno hitro in varno SensorSecure: likalnik se izklopi, ko ga odložimo, in se zelo hitro segreje, ko ga ponovno dvignemo CeraniumGlissée likalna ploskev z emajliranimi parnimi kanali in oblikovano trojno cono - odlična porazdelitev pare in drsenje ploskve Napreden sistem pare: izboljšana porazdelitev pare zahvaljujoč izboljšani obliki in porazdelitvi luknjic Delovanje Trajna para: 50 g/min Parni sunek: 200 g Navpična para za osveževanje tkanin Variabilno nastavljiva para (6 stopenj) Brezstopenjska nastavitev temperature s pomočjo vrtljivega gumba Dodatne funkcije 3AntiCalc: trojna čistilna funkcija s self-clean, calc'n clean in vgrajenim anti-calc sistemom TempOK displej - ko se likalnik ogreje ali ohladi na nastavljeno temperaturo, se sproži opozorilni signal Zaščita pred kapljanjem Ergonomična oblika: naslonjalo za palec in veliki gumbi za maksimalno udobje med linkanjem QuickFill: večja polnilna odprtina s pokrovom za hitro in enostavno polnjenje/praznjenje Posebno dolg tekstilni kabel (2.5 m) z gibljivim spojem in možnostjo navijanja Velik prozoren rezervoar (380 ml), za hitro in enostavno polnjenje Natančno likanje zaradi ozke likalne konice Funkcija pršenja

Tehnične specifikacije

MOČ 3000 W
LIKALNA PLOSKEV CERA-GLISSÉE
KONSTANTEN IZPUST PARE DO 50 G/MIN
SUNKOVIT IZPUST PARE DO 200 G/MIN
ODSTRANJEVANJE VODNEGA KAMNA DA
FUNKCIJE LIKALNIKA LIKANJE VSEH VRST TKANIN 3ANTICALC: TROJNA ČISTILN
PROSTORNINA REZERVOARJA 380 L
GARANCIJA 2 LETI
VRSTA PARNI
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj