• Natisni
-30%

PARNI LIKALNIK TEFAL FV 5520 AQUASPEED

Šifra izdelka: 2578743

Cena: 64,90 €

Akcijska cena: 45,43 € /KOS

 

Popust: 19,47 €

Cena velja od 11. 04. 2017 do 30. 06. 2017
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:
Likalnik Aquaspeed Precision, samodejno čistilna likalna plošča - AUTOCLEAN, integriran dvojni sistem proti vodnemu kamnu, rilagodljiv izpust pare: 0 do 40 g/min, sunek pare: 170 g/min, sistem za navpično likanje, pršenje, sistem proti kapljanju, dvojni sistem proti vodnemu kamnu, ECO funkcija (prihranek energije 20%), 300 ml rezervoar za vodo, Easy cord sistem ele. vrvice.

  • ECO funkcija.
  • Samočistilna likalna plošča.
  • Dvojni sistem proti vodnemu kamnu.

Likalnik Aquaspeed Precision je popolno orodje za izjemno natančno likanje, s katerim se lahko osredotočite in zgladite tudi najbolj vztrajne gube. Za odlično delovanje so zaslužne tudi izboljšane lastnosti konstantne pare do 40 g/min, ki zagotavljajo izjemne rezultate likanja. Močan in skoncentriran izpust pare do 170 g/min prodre v tkanino in zgladi tudi najvztrajnejše gube. Ta parni likalnik z 2500 W se hitro segreje in je opremljen s Tefalovo ekskluzivno samočistilno likalno ploščo Durilium? Autoclean. Katalitski premaz likalno ploščo dolgo varuje pred umazanijo in madeži. Za popoln paket je Aquaspeed Precision opremljen z izjemnimi funkcijami za boljše delovanje: funkcija proti kapljanju, ki oblačila varuje pred vodnimi madeži, dvojni sistem proti vodnemu kamnu, ki preprečuje njegovo nabiranje in lajša čiščenje za dolgotrajno delovanje pare, ter ECO nastavitev, ki zmanjša porabo energije za 20 %.

Tehnične specifikacije

MOČ 2500 W
LIKALNA PLOSKEV AUTOCLEAN
KONSTANTEN IZPUST PARE DO 40 G/MIN
SUNKOVIT IZPUST PARE DO 170 G/MIN
ODSTRANJEVANJE VODNEGA KAMNA DA
PROSTORNINA REZERVOARJA 0,30 L
FUNKCIJE LIKALNIKA ECO NASTAVITEV SISTEM PROTI KAPLJANJU
GARANCIJA 2 LETI
VRSTA PARNI
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj