• Natisni
-30%

PARNI LIKALNIK TEFAL FV 9640 EO

Šifra izdelka: 1953427

Cena: 79,99 €

Akcijska cena: 55,99 € /KOS

 

Popust: 24,00 €

Cena velja od 11. 04. 2017 do 30. 06. 2017
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:
Moč 2600 W, sunek pare 200 g/min, spremenljiv dotok pare 0-50 g/min, patentirana samočistilna plošča s sistemom Autoclean, pršenje, vertikalni dovod pare, sistem proti preprečevanju kapljanja, prostornina rezervoarja za vodo 320 ml, samodejen izklop, ima ločen in odstranljiv zbiralnik vodnega kamna.

  • Samodejni varnostni izklop.
  • Zbirnik vodnega kamna.
  • Samočistilna likalna plošča Gliss/Glide.

Parni likalnik Ultimate Anti-calc za izjemno likanje! Odkrijte likalnik Ultimate Anti-calc, zmogljiv parni likalnik z zbiralnikom vodnega kamna za dolgotrajno uporabo. Zbiralnik vodnega kamna za dolgotrajno uporabo. Odstranljiv zbiralnik vodnega kamna za dolgotrajno uporabo. Spremenljivo sproščanje pare: do 50 g pare na minuto za vlaženje in mehčanje tkanine za popolno likanje. Močen sunkovit izpust pare: do 200 g pare na minuto za odstranjevanje izredno trdovratnih gub. Navpično likanje s paro: učinkovito navpično likanje s paro je popolna izbira za občutljive tkanine. Dolgotrajna drsnost: samočistilna likalna plošča Gliss/Glide Protect Autoclean zagotavlja trajno drsnost in odlično porazdelitev pare. Funkcija samodejnega sproščanja pare samodejno prilagaja paro in temperaturo glede na izbrano tkanino. Sistem za preprečevanje kapljanja preprečuje, da bi se na oblačilih nabirale kapljice 350-ml rezervoar za vodo omogoča priročno likanje. Varen: Trije varnostni mehanizmi za samodejen izklop likalnika. Preprosto shranjevanje, kabel enostavno ovijete okrog likalnika in ga pospravite. Z močjo 2600 W lahko likalnik zagotavlja izjemno zmogljivost.

Tehnične specifikacije

MOČ 2600 W
LIKALNA PLOSKEV AUTOCLEAN
KONSTANTEN IZPUST PARE DO 50 G/MIN
SUNKOVIT IZPUST PARE DO 200 G/MIN
ODSTRANJEVANJE VODNEGA KAMNA DA
PROSTORNINA REZERVOARJA 0,32 L
FUNKCIJE LIKALNIKA SAMODEJNI VARNOSTNI IZKLOP SISTEM PROTI KAPLJANJU
GARANCIJA 2 LETI
VRSTA PARNI
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj