• Natisni
-40%

PEKAČ RIESS 38 CM 8 L OVALNI 3 DELNI ALUGUS

Šifra izdelka: 2211225

Cena: 79,99 €

Akcijska cena: 47,99 € /KOS

Popust: 32,00 €

Cena velja od 7. 10. 2016 do 31. 12. 2016
Razprodano – Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Pekač ovalni 3-delni set 38 cm KELOMAT MAGNUM, ekstra ojačana aluminijeva litina izredno dobro toplotno prevodna. Vedno prava oblika in velikost za peko. Notranjost prevlečena z specialno oblogo proti prijemanju. Pekač in pokrov pekača, ki ga lahko uporabite za žar ploščo. Dodatna steklena pokrovka, primerna za pečico. Ročaj pokrovke odporen na visoke temperature in z luknjico za doziranje tekočine v času pečenja. Za vse vrste kuhalnih plošč: tudi za indukcijo.

  • Zdrav način kuhanja.
  • Obloga proti prijemanju, za indukcijo.
  • Odlično za ribe in druge jedi.

Pekač KELOMAT MAGNUM - 3-delni set je izdelan iz ekstra ojačane aluminijeva litine. Notranjost prevlečena z specialno oblogo proti prijemanju, ki omogoča brezskrbno pripravo zdravih obrokov za vso družino. Pekač in pokrov pekača, ki ga lahko uporabite za žar ploščo. Dodatna steklena pokrovka, primerna za pečico. Ročaj pokrovke odporen na visoke temerature in z luknjico za doziranje tekočine v času pečenja. Posoda je lahka za vzdrževanje. Posoda izpolnjuje vse sodobne zahteve, kot so varčevanje z energijo in skrb za ekologijo. Primerna za indukcijsko ploščo. Indukcijska posoda je zaradi svojega jeklenega jedra primerna za kuhanje in peko na vseh vrstah kuhalnih plošč. Zelo vzdržljiva z dolgo življenjsko dobo. S pravilno nego in oskrbo vam bo posoda služila več let. Tradicionalen postopek izdelave posode z obilico ročnega dela: na isti lokaciji se posoda izdeluje že od leta 1550.

Tehnične specifikacije

VRSTA POSODE PEKAČ
MATERIAL EMAJL
VRSTA PREMAZA EMAJLIRANA
UPORABA ELEKTRIKA INDUKCIJA PEČICA PLIN STEKLOKERAMIKA
BARVA ČRNA
PREMER 38 CM
PROSTORNINA 8 L
PRALNO V POMIVALNEM STROJU DA
POKROVKA DA
MATERIAL POKROVKE STEKLO
KAKOVOST ZA VRHUNSKE REZULTATE
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj