• Natisni

PELETNA PEČ SENKO P 7 AIR, PC-3 BEŽ

Šifra izdelka: 2336758

Cena:
1.199,99 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Peletna peč se uporablja za ogrevanje stanovanjskih prostorov. Topli zrak s pomočjo ventilatorja izhaja iz peči v prostor skozi posebno rešetko na sprednji strani peči. S pomočju drugega ventilatorja se dovaja primarni zrak v kurišče in dimni plini se istočasno odvajajo iz kurišča v dimnik. Senko peči odlikuje visoka učinkovitost, kakor tudi zelo nizka stopnja izpusta dimnih plinov v okolico.

Karakteristike Senko peči na pelete: - doziranje pelet v kurišče je avtomatsko in programirano z elektronskim sklopom s pomočjo polžnega dozatorja - enostavno rokovanje in nastavitev vseh potrebnih parametrov na LCD upravljalni plošči - možnost upravljanja z daljinskim upravljalcem - vklop/izklop, nastavitev hitrosti ventilatorja in moči ogrevanja - možnost programiranja dnevnega/tedenskega razporeda delovanja peči (6 možnih programov) - možnost reguliranja temperature ogrevanja prostora s pomočjo termostata - možnost priključka zunanjega zraka potrebnega za izgorevanje (izogib potrošnje kisika v prostoru v katerem bivamo) - varnostni sistemi, kateri avtomatsko prekinejo doziranje pelet v kurišče in javljajo alarm na upravljalni plošči

Tehnične specifikacije

ENERGENT PELETI
SISTEM OGREVANJA TOPLOZRAČNI
MOČ 7 KW
ZMOGLJIVOST SEGREVANJA DO 150 M3
PREMER DIMNE CEVI 80 MM
PRIKLOP DIMNIKA ZGORAJ
ŠIRINA 52 MM
VIŠINA 112 MM
GLOBINA 58 MM
TEŽA 120 KG
BARVA BEŽ
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj