• Natisni

PODLOGA IZ UM. MATERIALA SELITFLEX 1.6 MM ZLAT

Šifra izdelka: 2057553

Cena:
25,99 € /ZAV
 
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Oblika harmonike, ''klik'' sistem, natisnjena mreža, odlična izolacija proti prenašanju zvoka, zmanjšuje prenos pohodnega zvoka. Velikost plošče: 1,2 x 15 m = 18 m2.

  • Idealno pri toplovodnem talnem gretju.
  • 2v1-EPS pena + ALU parozaporna folija.
  • Vključen ALU trak.

Odličen za uporabo: - pri obstoječem toplovodnem talnem gretju pod laminati ali panelnimi parketi, - za zaščito pred ostankom vlage od gradnje (dodatno polaganje PE folije ni potrebno), - v etažnih in najemniških stanovanjih kot zaščita za zmanjšanje prenosa pohodnega zvoka (zmanjšuje prenos pohodnega zvoka v spodnje prostore), - kot dodatna podloga za izravnavo neravnin ali zaščita pred vlago pri laminatnih tleh z vgrajeno izolacijo (silent laminat). Easy lay - kot "harmonika" plošča - genialno lahko za polaganje (dolžina role, polaganje kot plošče, manj stikov za lepljenje). Easy Click - s "klik" sistemom - genialno enostavno za spajanje (zdrs posameznih plošče ni možen, enostavno za lepljenje z ALU trakom, nobenih zvočnih mostov in votlih žepov). Easy cut - z natisnjeno mrežo - genialno enostavno za rezanje (enostavno rezanje s tapetnim nožem, ne potrebujete nobenih drugih pripomočkov za rezanje, visoka natančnost razreza v območjih vrat in sten). Material: ekspandiran polistiren + ALU parozaporna folija Debelina materiala: 1,6 mm Odpornost na tlak pri stisljivosti materiala 0,5 mm: 3,4 t/m2 Požarni razred (EN 13501-1): Toplotna prevodnost (DIN 4108): 0,040 m2K/W Vrednost parne zapore sd>100m (DIN 52615): da toplotna oblikovna obstojnost pod obremenitvijo: do 60 stopinj C Zmanjšnje prenosa zvoka (ISO 140-8): 20 dB Ustreznost za talno gretje: laminat do 12mm, parket do 14 mm Izravnava točkovnih neravnin podlage: do 1 mm

Tehnične specifikacije

DEBELINA 1,6 MM
PAKIRNA ENOTA 18 M2
PRIMERNO ZA VODNO TALNO GRETJE DA
PRIMERNO ZA VLAŽNE PROSTORE DA
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj