• Natisni

POKONČNI SESALNIK HOOVER ATV 264 BM BATERIJSKI

Šifra izdelka: 2350180

Cena: 149,90 €

Akcijska cena: 104,93 € /KOS

 

Popust: 44,97 €

Cena velja od 11. 04. 2017 do 30. 06. 2017
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:
Moč: 26,4 V Avtonomija: 55 minut delovanjaLED zaslon za polnost baterijeVrsta baterije: NiMhKrtača za vse površine s 3 funkcijami (trda tla, preproga, turbo)LED lučke na krtačiLahko čiščenje krtačkeEpa filterLahko praznjenje posode prostornine 1lLahko vodenjeBarva: titan kovinska

  • Lahko vodenje.

Odkrijte svobodo sesanja brez kabla. Povsem nov Hoover pokončni baterijski sesalnik Athen združuje moč, funkcionalnost, design in ergonomsko obliko. Athen je edinstven baterijski sesalnik z močjo 26,4 V, ki popolnoma nadomesti klasični sesalnik, saj ima odlične rezulate sesanja in avtonomije do 55 minut in tako z samo enim polnjenjem lahko posesate celo hišo. Sesalnik je lahko vodljiv in enostaven za shranjevanje, saj ima parking sistem in stoji samostojno. Tudi vzdrževanje ni več problem, saj ima sistem za enostavno čiščenje krtačke in lahko praznjenje posode za prah. Odlikujejo ga EPA filtracija, LED lučke na krtači in kromirani detalji. LED display omogoča nenehen nadzor nad polnostjo baterij ter procesom polnjenja. Athen lahko uporabljate na vseh površinah, tudi na najbolj občutljivih, saj ima gumijasta kolesa, gumijasto zaščito na krtači, globinsko krtačo za preproge ter TURBO funkcijo za najbolj zahtevne površine. Teža: 3,80 kg.

Tehnične specifikacije

VRSTA SESALNIKA POKONČNI
RAZRED ENERGIJ. UČINKOVITOSTI /
VRSTA SESANJA POSODA
BARVA RJAVA
MOČ / W
UČINKOV. SESANJA NA PREPROGI /
UČINKOV. SESANJA NA TRDIH TLEH /
TEŽA 3,80 KG
RAZRED IZPUSTA PRAHU /
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG. / KWH
NAPETOST 26,4 V
OZNAKA VREČKE -
GLASNOST DELOVANJA / DB
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj