• Natisni

POLPROF. MIG/MAG VARILNIK ISKRA-VARJENJE MIG 210 L ECOLINE

Šifra izdelka: 2679501

Cena:
858,99 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
MIG 210L je kompaktna naprava za manjše delavnice, za domače mojstre, popravila lažje kmetijske mahanizacije ali servisne službe. Njene glavne lastnosti so kompaktne mere in razmeroma velika moč ter univerzalnost električnega priključka. Stabilnost varilnega obloka tako v normalnih kot poslabšanih napetostnih razmerah zagotavlja kondenzatorska baterija, ki pomaga vzdrževati varino napetost.

  • Varilni tok do 210 A.
  • Možnost medfaznega priklopa (2x400V).
  • Gumi podlogo za odlaganje manjših predmetov.

MIG 210L je kompaktna naprava za manjše delavnice, za domače mojstre, popravila lažje kmetijske mahanizacije ali servisne službe. Njene glavne lastnosti so kompaktne mere in razmeroma velika moč ter univerzalnost električnega priključka. Stabilnost varilnega obloka tako v normalnih kot poslabšanih napetostnih razmerah zagotavlja kondenzatorska baterija, ki pomaga vzdrževati varino napetost. Gorilnik in kabel za maso sta priključena na napravo preko univerzalnega centralnega priključka oz. t.i. pat. priključka. To nudi uporabniku prilagodljivost tako glede izbire tipa gorilnika kakor tudi dolžine le tega. Podobno velja za masa kabel. Priključitev na omrežje pa je mogoča preko 5 polnega priključka za 400 V oz. s priloženim adapterjem na 2-p + ozemljitev priključka na 230 V. Na čelni plošči se nahaja gumb za nastavitev hitrosti žice in stopenjsko stikalo s 6 položaji moči. Skupno ima naprava 9 stopenj moči, pri čemer je prvih 6 dosegljivih s preklopom vklopnega stikala na 230 V, zadnje 3 pa s preklopom na 400 V. 400 V pozicija deluje le ob priklopu naprave na 3f omrežje. Rumena dioda na čelni plošči signalizira pregretje naprave. Naprava je na kolesih, v njej pa je prostor za 15kg kolut žice. Na zadnjem delu je prostor za malo jeklenko plina. Pogon žice je dvokolesni s polžastim prenosom, primerno velikemu kolutu in centralnemu priključku, ki omogoča priklop daljšega gorilnika. Povsem kovinsko ohišje tipa STS 190 nudi kvalitetno zaščito pred udarci, ki se jim na večini delovišč ni mogoče izogniti. Naprava je primerna zlasti za varjenje jekla in nerjavnega jekla, nazivni tok je 210 A. Omrežni priključek 230 V / 400V, 50/60 Hz Priključni tok max. 20,9 A Varovalka 16 A Napetost prostega teka 24 ? 51 V Varilni tok 30 ? 210 A Obremenilni količnik 100 % 70 A 60 % 95 A 15 % 190 A Stopnje 9 Hitrost žice max. 1 ? 18 m/min Žica 0,6 ? 0,8 mm Hlajenje AF Izolacija H Mehanska zaščita IP 23 Dolžina 770 mm Širina 380 mm Višina 667 mm Teža 39 kg

Tehnične specifikacije

VRSTA ELEKTRIČNEGA APARATA MIG/MAG
TIP VARJENJA MIG-MAG
PRIKLJUČNA NAPETOST 1X230; 2X400 V
JAKOST VAROVALKE 16 A
OBMOČJE VARILNEGA TOKA OD - DO 30-210 A
TEŽA 39 KG
OBREMENILNI KOLIČNIK 15% PRI 190 A
HLAJENJE GORILNIKA G
PREMER VARILNE ŽICE 0,8 MM
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj