• Natisni

PONEV BIVA 25 CM CVETKA ZA PALAČINKE NEOPRIJEMLJIV PREMAZ

Šifra izdelka: 2333970

Cena:
16,99 € /KOS
 
Razprodano – Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Ponev za palačinke BIVA Cvetka, premer 25 cm, z notranjim neoprijemljivim premazom in zunanjim emajliranim premazom. Posoda je namenjena vsem, ki želijo na hiter, enostaven in zabaven način pripraviti svoj obrok. Posoda omogoča pripravo hrane z minimalno uporabo masti oz. olja ter brez neželjenega sprijemanja ali prižganja hrane. Posoda je primerna za vse načine priprave hrane, še posebej pa za pečenje in praženje.

  • Samo v Merkurju.
  • Ne povzroča alergičnih reakcij.
  • Lahko in enostavno vzdrževanje.

Posodo pred uporabo premažite s tankim slojem olja, počakajte nekaj minut, potem pa ta sloj obrišite s suho papirno brisačo ali krpo. Hrano pripravljajte na zmerni temperaturi. Posode nikakor ne postavljajte na pregreto grelno ploščo. Hitro pregrevanje in hlajenje posode ni priporočljivo, ker lahko povzroči poškodbo zaščitnega sloja in dna posode. Za mešanje hrane vedno uporabljajte lesen ali plastičen pribor, nikoli ne režite hrane direktno v posodi. Po uporabi posodo operite z mehko gobico v topli vodi z blago raztopino detergenta. Ne uporabljajte žice ali abrazivnih sredstev. Ta vrsta posode se lahko pere v pomivalnem stroju. Privijačeni ročaji se sčasoma lahko zrahljajo. V tem primeru jih enostavno ponovno privijačite z ustreznim orodjem.

Tehnične specifikacije

VRSTA POSODE PONEV
MATERIAL EMAJL
VRSTA PREMAZA NEOPRIJEMLJIVA
UPORABA ELEKTRIKA INDUKCIJA PLIN STEKLOKERAMIKA
BARVA TEMNO RDEČA
PREMER 25 CM
PRALNO V POMIVALNEM STROJU DA
POKROVKA NE
LINIJA CVETKA
KAKOVOST ZA ZAHTEVNE KUHARJE
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj