• Natisni

PONEV CULINARIO 24 CM CRISPY JOY SIVA KERAMIČNA

Šifra izdelka: 2214785

Cena:
15,99 € /KOS
 
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Z DNOM KI IMA VEČ KOT 700 MAJHNIH IZBOKLIN IN DVOJNIM KERAMIČNIM PREMAZOM CERATHERM za indukcijske, steklokeramične, električne in plinske štedilnike!Skrivnost perfektno pečenega zrezka je v posebno oblikovanem dnu ponve. Zaradi strukture dna z majhnimi izboklinami se lahko vodne pare, ki nastajajo pri peki, umaknejo v reliefno dno ponve, vroči zrak zato lahko kroži in zagotavlja optimalno pečenje. Zaradi odlične toplotne prevodnosti se hitro segrejejo in enakomerno porazdelijo toploto, omogoča prihranek pri porabi energije in lahko pripravo hrane.

  • Primerna tudi za indukcijo.
  • Odlična prevodnost.
  • Dvojni keramični premaz.

Ponev Crispy Joy je prevlečena z zelo učinkovito CERATHERM dvojno keramično prevleko, ki pri kuhanju in pečenju ne oddaja škodljivih snovi in omogoča pečenje z manj maščobe. Zaradi odlične toplotne prevodnosti se hitro segreje in enakomerno porazdeli toploto, omogoča prihranek pri porabi energije in lahko pripravo hrane. Ponev za hrustljavo sočno pečenje ? Nova tehnologija - z dnom ki ima več kot 700 majhnih izboklin in dvojnim keramičnim premazom CERATHERM - primerna za indukcijske, steklokeramične, električne in plinske štedilnike. Skrivnost perfektno pečenega zrezka je v posebno oblikovanem dnu ponve, ki omogoča idealen kontakt za pečenje. Zaradi strukture dna z majhnimi izboklinami se lahko vodne pare, ki nastajajo pri peki, umaknejo v reliefno dno ponve, vroči zrak zato lahko kroži in zagotavlja optimalno pečenje. Ne samo pri peki mesa, tudi pri peki krompirja ali zelenjave.

Tehnične specifikacije

VRSTA POSODE PONEV
MATERIAL ALUMINIJ
VRSTA PREMAZA KERAMIČNA
UPORABA ELEKTRIKA INDUKCIJA PLIN STEKLOKERAMIKA
BARVA SIVA
PREMER 24 CM
GARANCIJA NE
PRALNO V POMIVALNEM STROJU DA
POKROVKA NE
LINIJA CRISPY JOY
KAKOVOST ZA ZAHTEVNE KUHARJE
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj